Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Safe.Shop, prima marca de incredere e-commerce globala

safe shop

Ecommerce Foundation a lansat recent Safe.Shop, prima marca de incredere e-commerce globala, menita sa mareasca increderea clientilor in brand-urile online si sa impulsioneze comertul mondial pe Internet. Ecommercenews.eu scrie ca Safe.Shop are drept membri, pentru inceput, asociatii nationale e-commerce din 13 tari: Brazilia, China, Croatia, Hong Kong, Germania, Islanda, Japonia, Malaezia, Rusia, Romania, Senegal, Elvetia si Olanda. In tara noastra, asociatia afiliata Safe.Shop este TRUSTED.ro.

La ora actuala, la nivel global exista peste 300 de marci de incredere e-commerce, majoritatea fiind valabile la nivel local. „Nu vrem sa pornim de la zero. Exista numeroase asociatii nationale de retail si e-commerce care au deja certificate de incredere. Acestea cunosc deja piata locala si pot ajuta retailerii si magazinele online de acolo mult mai bine decat ar putea-o face o organizatie centrala. Colaborand cu marcile de incredere locale putem folosi puterea brand-ului local si putem construi impreuna o marca de incredere globala”, a explicat Jorij Abraham, director al Ecommerce Foundation.

Magazinele online care doresc sa obtina certificatul de incredere din partea Safe.Shop se pot inscrie prin intermediul asociatiei lor nationale sau direct pe www.safe.shop. Safe.Shop isi propune sa colaboreze cu acesti parteneri locali si sa ajunga in 30 de tari pana in 2018. Si negociaza momentan cu asociatii de profil din SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Mexic, Spania si Coreea de Sud.

Leave a reply