Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat versiunea beta a Twitter Shops, axata pe comert social

Twitter testeaza Twitter Shops, o sectiune care promoveaza comertul social si permite conturilor respective sa isi promoveze produsele si pe Twitter, citim pe adweek.com. Instrumentul este testat de branduri ca Arden Cove, All I Do Is Cook, Gay Pride Apparel, Latinx In Power sau Verizon si este disponibil in SUA, pe dispozitive iOS, in versiunea in engleza a aplicatiei.

Accesul la Twitter Shops este gratuit si ajuta comerciantii online sa includa pana la 50 de produse shoppable, pe profilul lor de Twitter. Profilurile brandurilor care au acces la versiunea beta vor include un buton View Shop, vizibil deasupra tweet-urilor, care – odat apasata – va directiona cititorii catre colectia de produse. Odata ce ai apasat pe un produs, vei accesa un browser in-app, care iti da mai multe detalii despre el sau in care il poti cumpara, direct de pe site-ul vanzatorului.

Noul Twitter Shops se alatura celorlalte caracteristici de comert social ale aplicatiei: Shop Module, Live Shopping si Shopping Manager. „Oamenii vorbesc deja despre produse, pe Twitter. Vrem ca Twitter Shops sa devina locul unde comerciantii de Twitter se simt ca acasa, unde pot crea un catalog de produse atent selectionate (orientate catre publicul lor tinta de pe Twitter) si unde pot construi pe bazele puse deja de discutiile care au loc deja pe platforma noastra, oferindu-le cumparatorilor un loc in care conversatia poate deveni achizitie”, au transmis Justin Hoang (Staff Product Manager, Twitter) si David Lie-Tjauw (Product Manager, Twitter), pe blog.twitter.com.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply