Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Rusia: IKEA.com organizeaza o vanzare-fulger, pentru a scapa de inventar

IKEA este unul dintre marile branduri care face un pas urias inapoi, in Rusia, din cauza razboiului initat de statul estic: isi vinde cele 4 fabrici de productie, inchide birourile locale si reduce numarul de angajati (care depaseste 15.000). In plus, scapa de inventar, organizand o vanzare-fulger pe site, care va dura cateva saptamani, anunta reuters.com.

Brandul de mobilier rusesc Hoff a inceput sa semneze contracte in vederea preluarii listei de  distribuitori ai companiei suedeze, care isi pierd astfel clientul nr. 1. Viitorul celor 17 magazine fizice IKEA din Rusia este incert, iar momentan brandul se concentreaza pe eliminarea produselor din stoc. Magazinul online are momentan un volum urias de trafic.

Pe ikea.com/ru, clientii sunt intampinati de un mesaj prin care sunt anuntati ca se afla intr-o coada automata de asteptare, inainte de a fi redirectionati pe site. „Din pacate, nu va fi posibil sa plasati o comanda pentru Moscova si Sankt Petersburg inca, deoarece toate intervalele de livrare si click & collect sunt deja ocupate, in viitorul apropiat. Retineti ca lista de cumparaturi si contul personal de pe site nu sunt disponibile – va recomandam sa adaugati produsele direct in cos”, transmite mesajul.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply