Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Romania: Auchan ajunge online la final de 2017

auchan

Sfarsitul acestui an va aduce un nou magazin online autohton, cu un nume celebru: Auchan. Grupul francez de hipermarketuri cu acelasi nume isi deschide magazin online in 2017, au anuntat oficialii, citatati de zf.ro. „Auchan Romania va evolua catre multi­format, iar in acest sens, suntem deschisi in con­tinuare la oportu­nita­tile care exista sau care vor exista pe piata din Romania”, au declarat acestia.

Site-ul este in lucru si compania cauta acum, pe LinkedIn, angajati pentru viitorul proiect. „Caut un #Content #Manager foarte bun cu #experienta relevanta in #ecommerce. Este important sa fi #coordonat echipe si sa aiba o abilitate ridicata de a #relationa cu oamenii. (…) Nu uita sa atasezi un #rezumat al experientei tale si doua randuri despre #motivatia ta. Simplu, nu?” – asa arata anuntul publicat recent aici de Ionut Grosu (Head of Digital & E-commerce la Auchan Romania), conform nocash.info.ro.

Grupul francez Auchan nu este singurul care face pasi mari in e-grocery, in tara noastra: Mega Image isi deschide magazin online in a doua parte a lui 2017, intrand pe piata online autohtona pentru produse alimentare, unde mai exista deja Carrefour-Online.ro si unde Lidl se gandeste sa imite miscarea.

Raspunde la aceasta intrebare