Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Romania: Auchan ajunge online la final de 2017

auchan

Sfarsitul acestui an va aduce un nou magazin online autohton, cu un nume celebru: Auchan. Grupul francez de hipermarketuri cu acelasi nume isi deschide magazin online in 2017, au anuntat oficialii, citatati de zf.ro. „Auchan Romania va evolua catre multi­format, iar in acest sens, suntem deschisi in con­tinuare la oportu­nita­tile care exista sau care vor exista pe piata din Romania”, au declarat acestia.

Site-ul este in lucru si compania cauta acum, pe LinkedIn, angajati pentru viitorul proiect. „Caut un #Content #Manager foarte bun cu #experienta relevanta in #ecommerce. Este important sa fi #coordonat echipe si sa aiba o abilitate ridicata de a #relationa cu oamenii. (…) Nu uita sa atasezi un #rezumat al experientei tale si doua randuri despre #motivatia ta. Simplu, nu?” – asa arata anuntul publicat recent aici de Ionut Grosu (Head of Digital & E-commerce la Auchan Romania), conform nocash.info.ro.

Grupul francez Auchan nu este singurul care face pasi mari in e-grocery, in tara noastra: Mega Image isi deschide magazin online in a doua parte a lui 2017, intrand pe piata online autohtona pentru produse alimentare, unde mai exista deja Carrefour-Online.ro si unde Lidl se gandeste sa imite miscarea.

Raspunde la aceasta intrebare