Recomandare firma serioasa de curierat

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

As avea nevoie de cateva propuneri pentru o firma de curierat serioasa.
Momentan lucrez cu cei de la Cargus pe national si Bookurier pe Bucuresti, insa acesti curieri au probleme pe partea de serviciu clienti si ma afecteaza in relatia magazinului cu clientii.
M-am gandit sa apelez la cei de la TNT dar nu am gasit pareri pro sau contra despre ei ca sa stiu la ce sa ma astept. Va multumesc

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Customer Service & Sales Logistica Organizare magazin online Moldovan 9 ani 7 raspuns 6773 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

  0
  2015-01-15T17:26:55+02:00

  Eu lucrez de 1 an de zile cu Nemo Express. Foarte rar am avut probleme cu ei, iar daca negociez bine contractul poti avea cateva avantaje.

  0
  2015-01-15T21:41:21+02:00

  Le-am cerut si celor de la Nemo Express oferta , dar facand o comparatie, oferta celor de la TNT e mai buna. Poate ne spune cineva care a lucrat cu TNT mai multe despre ei…

 1. Ca si client, am ramas uimit de sarbatori de rapiditatea http://www.postaatlassib.ro/
  Pe concret: facut comanda pe 23 decembrie cu putin inainte de ora 14:30, primit colet pe 24 la ora 14:40 a doua zi.
  Vorbim de expeditite Bucuresti-Orsova.

  0
  2015-01-16T09:51:42+02:00

  Nu exista firma de curierat serioasa sau neserioasa. Exista doar clienti multumiti sau nemultumiti. Am constatat ca o firma poate fi serioasa insa subcontractorul din anumite zone poate fi dificil.

  0
  2015-01-16T11:08:20+02:00

  Salut,

  Din cate minte, documentele de transport ale TNT-ului necesita de 2 ori mai multe resurse decat ale altor firme. Adica daca la Fancourier ai 3 coli A4 pentru un singur colet (AWB + 2 borderouri), la TNT ai 6. Procedura de etichetare este iar greoaie. Etichete autoadezive cu cash on delivery, etc. Etichetele autoadezive au dezavantajul ca scot mai usor din circuit cutiile si astfel nu se pot refolosi, chiar si de catre client.

  (asta era acum 1 an de zile)

  In momentul de fata, luand in calcul toate aspectele, Fancourier-ul ofera cel mai bun raport calitate/pret.

  Aspectele pe care ar trebui sa le ai in vedere, dpmdv, sunt:

  1. Preluare cat mai tarzie a coletelor, dar cu livrarea in ziua urmatoare.
  2. Modulul de AWB tracking si API pentru generare AWB.
  3. Metoda de manipulare si depozitare a coletelor.
  4. Curieri: aspect ingrijit, vocabular decent si atitudine proactiva.
  5. Instrumentele de comenzi/contabile/urmarire colete, gen platforma de administrare.
  6. Calitatea materialelor de suport. (plicuri autoadezive de calitate, diverse alte ambalaje de calitate, etc.)
  7. Raspuns prompt in orice situatie.
  9. Termen de plata lejer si rambursare in cont colector la 24/48h.

  Mie, personal, mi s-a livrat o comanda de catre cei de la Bookurier, iar curierul era imbracat aproximativ in echipament sportiv, imbrobodit cu un fular in jurul gatului de nu-i vedeai nici fata. S-a dat jos din masina si mi-a spus: 219 lei, boss.

  Acum, cred ca pot sa fac diferenta si sa adaug criteriul cu nr. 10 – PRETUL.

  Succes in identificarea furnizorului. 🙂

  0
  2018-04-05T10:56:04+03:00

  nu mai exista curieri seriosi in Romania, singurii cu care NU am lucrat sunt cei de la GLS. De cind cargus a cumparat Urgent Curier , Sprint, Otto curier toata acesta piata a luat-o razna . Au crescut preturile si durata de livrare. Acum 3 ani coletele se livrau in 24 ore acum daca iti garanteaza 3 zile. Prosti insa suntem noi ca semnnam contractele asa cum vor ei . trebuiesc ff bine negociate insa in mare parte noi astia care incercam sa facem ceva pe online suntem mici. poate reusim sa ne adunam sa negociem colectiv cu firme de curierat.

 2. Puteti incerca https://www.colete-online.ro
  Nu suntem firma de curierat ci integrator. In acest moment avem in aplicatie DPD, Sameday si Cargus. Fiecare are firma de curierat are avantaje si dezavantaje. Daca te obisnuiesti cu una, vei invatza si cum sa minimizezi problemele care pot aparea. Dar la noi gasesti 3 firme la preturi foarte bune. Le poti testa pe toate apoi sa alegi cea pe care o vei folosi.

Lasă un răspuns

Browse