Punem sau nu pretul pe site?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut,
Lucrez acum la propriu site destinat serviciilor web: creare site-uri, magazin online, grafica etc. Pe majoritatea site-urilor nu prea am vazut preturile serviiclor afisate si doar un buton ce te trimite catre un formular de contact pentru a cere o oferta.

Cum e mai indicat? Sa pun pretul sau nu pe site? Oricum am vazut ca unii au preturi de toata jena, de ex: 200 lei pt realizare magazin online.

Sunt foarte mult in dubii legat de acest aspect si poate ma lamuriti cu o idee.
Multumesc anticipat!

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Solutii software conexe Bob 11 ani 3 raspuns 1122 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Indicat e sa pui si preturile pe site.
  Da, se pot face si magazine oline cu 200 lei: instalare platforma gratuita, 3 categorii, 30 produse, pagina contact, plata si transport.
  E magazin? Este.

 2. Salut,

  Aici depinde foarte mult de modelul de business pe care-l adopti, iar problema cu pretul pe site are parti pro si contra. Ma refer la faptul ca s-ar putea sa iti atragi clientii sau sa-i respingi, dar aici intervine din nou un factor si anume tipul de client. Cele ce nu au pretul pus pe site fac call to action catre formularul pentru a intra in contact cu clientul si pentru a-i face o oferta personalizata chiar daca pachetele au preturi standard, pentru ca exista cazuri in care clientul nu are nevoie de toate functionalitatile sau vrea mai mult dar nu se incadreaza in nici un pachet, asta fiind exemplu pentru o platforma ecommerce.

  Sper ca ti-am fost de ajutor.

  0
  2013-05-30T22:07:24+03:00

  M-am gandit la ambele variante stiam ca fiecare are parti contra si pro dar vroiam sa aud o parere in plus. Adrian iti multumesc pentru raspuns.

Lasă un răspuns

Browse