Proiect finantare cu 2000 euro pentru realizare magazin online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua, am primit finantare pentru un proiect cu care mi-am achizitionat niste utilaje care le voi folosi pentru personalizari (tricouri, diferite obiecte, printare foto, fotocarte, dar si carti de vizita flyere pliante)
In afara de utilaje in proiect am mai trecut si un magazin online iar suma alocata este de 2000 euro pentru realizarea lui.
Problema este ca nu prea as vrea sa bag cei 2000 de euro in magazinul de personalizari deoarece la personalizari este nevoie mai degraba de un site de prezentare ca nu prea ai cum sa adaugi in cos un produs deoarece trebuie sa imi trimita grafica pe mail sau sa o fac eu si e mai complicat.
Eu ma gandeam sa fac un site de prezentare simplu si ieftin si magazinul online de 2000 euro sa il fac pe o anumita nisa cu drop shipping fara stoc, dar problema este ca nu am nici idee pe ce nisa sa il fac si nici de unde sa fac rost de furnizori care sa imi incarce site-ul.
Va multumesc mult de ajutor!

Deschis 0
Anunturi / Oferte Tehnic Realizare magazin online Balan Adrian 8 ani 1 raspuns 1366 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Multumesc pentru raspunsuri dar va anunt ca eu nu pacalesc pe nimeni, pur si simplu in proiect am trecut realizare magazin online dar nu am spus ce o sa contina… Si cei de la care am luat finantarea, interesul lor este sa imi mearga cat mai bine si sa angajez cat mai multi oameni care sa plateasca contributii la stat si sa scada rata somajului. Asta ca sa ma fac inteles ca nu pacalesc pe nimeni.

    Pentru Cristi: Stiu de aceste solutii profesionale dar cum ai spus si tu, ma costa aceste solutii mai mult de 2000 euro daia am si renuntat la ele, pentru ca nu vreau sa arunc niste bani doar pe o aplicatie.

    Pentru Adriana: Sa ma bazez doar pe tricouri, cani si foto mi se pare cam restrans domeniu si putine produse.

    Eu as vrea un furnizor cu multe produse micute de genul cadourilor care sa le pot personaliza, dar nu stiu unde sa gasesc.

Lasă un răspuns

Browse