Pret transport – magazin dropshipping in UK

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Suntem pe cale de a lansa un magazin de cadouri care se adreseaza cumparatorilor din UK. Furnizorul nostru ( care ofera posibilitatea de a face dropshiping ) ne ofera un transport care incepe cu 7£/comanda si creste in functie de greutate.

Cum vi se pare mai ok din punctul de vedere al clientului nostru din UK:

1. Sa afisam pretul transportului exact cum ne vine de la furnizor incepand cu 7£ pe comanda ?
2. Sau sa il afisam mai mic si diferenta sa o introducem in pretul produsului ?

Care din cele 2 credeti ca o sa rezulte o rata de conversie mai mare ? Trebuie avut in vedere ca potentialii clienti din UK sunt putini diferiti fata de cei din Romania din mai multe puncte de vedere…

Multumim!

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Customer Service & Sales Logistica Planul de afaceri Eduard Serbanoiu 7 ani 1 raspuns 1115 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Nu știu cei din UK cum sunt, dar studiile generale spun că decizia de cumpărare este drastic influențată de costurile de transport. Încearcă întâi să faci un studiu pe respectiva piață pentru produse care se aseamănă cu ceea ce dorești să vinzi și aliniază-te politicilor lor. Acum depinde și de produsele pe care le comercializezi, cadouri pot fi…rame foto, tricouri, o mașină (cu exagerarea de rigoare). Dacă tot ceea ce ai în portofoliu acum (la lansare) are o greutate mică (până în 5kg), ai putea chiar să crești puțin prețurile și să lași transportul gratuit sau fixat la un minim: 2 lire, de exemplu. Dar depinde mult de cum funcționează concurența ta acolo.

    Nu știu sigur dacă am voie să postez link-uri aici, dar dacă se poate, poți citi despre cum afectează decizia de cumpărare costul de transport în articolele următoare:

    http://www.monetate.com/blog/infographic-free-shipping-nice-to-have-or-essential-for-purchase/
    http://savvypanda.com/blog/beginner-level/what-influences-a-purchase-decision-infographic.html

Lasă un răspuns

Browse