Poze de pe site-ul producatorilor sau poze realizate de noi ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

As vrea sa imi recomandati din propria voastra experienta cum este mai bine pentru conversile magazinului, pozele luate de pe site-ul producatorilor sau sa facem noi poze? este vorba despre produse de lenjerie gen: chiloti, sosete, pijamale. As vrea sa imi organizez un mic studio foto insa nu am idee cu ce sa incep, voi cum ati inceput ?

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Aurel 8 ani 2 raspuns 1569 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Salut Aurel,

  Raspunsul simplu la intrebarea ta este: foloseste pozele care arata cel mai bine!

  Pe de alta parte – avand in vedere ca multi clienti cauta produse vizual (mai mult se uita la poze decat citesc titluri si descrieri) poze diferite fata de ale competitorilor iti pot da un avantaj concurential (asta cu conditia ca pozele sa fie facute profesionist). Deci, daca ai posibilitati si daca efortul financiar nu este prea mare, foloseste pozele tale – repet … cu conditia sa arate bine!

  Alte cateva aspecte de luat in seama:
  – In cazul in care decizi sa mergi cu pozele producatorului asigura-te ca schimbi rezolutia pozei, marimea, numele imaginii, titlul si elementele meta in HTML, eventual tipul fisierului (jpg, png … etc)
  – In general merg bine pozele editate (scos background si lasat produsul pe fundal alb)
  – Pastreaza greutatea imaginilor cat mai mica pentru a usura incarcarea paginii
  – Imaginile frumoase si bine facute tind a fi sharuite mult mai mult pe retelele sociale – asigura-te ca adaugi butoane de share pe pagini/poze si elemente meta sociale (Open Graph, Twitter cards, schema markup) paginilor de produs pentru a stimula sharuirea.
  – Asigura-te ca cropurile facute de CMS-ul tau prind in thumbnail imaginea produsului netrunchiata.

  Sper sa te ajute.
  E.

 2. Produsele noastre nu sant din gama de lux, sant produse de baza necesare tuturor insa confectionate de producatori romani, producatori care nu se streseaza sa faca poze la produse sau au ceva poze vechi si micute. Noi am inceput deja sa facem poze la produse si sper sa reusim in scurt timp sa ne diferentiem. Multumesc tuturor si mai astept cu drag sugestii.

Lasă un răspuns

Browse