Magazin online pe platforma Wix

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna,

Vreau sa imi deschid un magazin online pe platforma Wix, pt ca se pliaza mai bine template-urile pe nevoia produselor (accesorii fashion). Site-ul trebuie sa fie in en si ro si sa poata fi accesat multi-device.
Va rog recomandati-mi o firma de servicii pentru integrare logistica si servicii de contabilitate.

Exista posibilitatea ca aceasta integrare sa nu se poata realiza pe platforma Wix si sa fiu nevoita sa apelez la o platforma locala?
Multumesc !

Deschis 0
Contabilitate & Gestiune Contractele cu furnizorii Logistica Carmen86 7 ani 1 raspuns 1905 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  0
  2017-03-20T21:00:05+02:00

  Buna!
  Noi te putem ajuta cu contabilitate si salarizare. http://www.betacont.ro sau http://facebook.com/contabilitate

  Avem sediul in Bucuresti, sect.4. Putem lucra si cu clienti cu firme din afara Bucuresti, dar va trebui sa ne ajuti cu o parte din deplasari la ANAF (unele lucruri nu se pot obtine prin posta–dar sunt din ce in ce mai putine).

  Daca platforma Wix suporta si export in xml, sau daca se poate adauga un modul, noi lucram pe SAGA si importam facturile de venituri cu format xml.
  Tot raman de introdus intrarile si incasarile, dar macar scapam sa introducem manual vanzarile.

  O alta varianta ar fi sa folosesti SmartBill sau FGO.ro pentru facturare la inceput, pana integrezi facturarea in site. Din cadrul acestor program putem importa vanzarile. In plus, SmartBill are si modul de gestiune.

  Citeste si postarea aceasta despre platforma Wix. E mai veche un pic: https://ecompedia.ro/ce-parere-aveti-despre-magazinele-online-facute-pe-httpwww-wix-com.html

Lasă un răspuns

Browse