Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platforma online de produse second-hand Veepee.fr s-a lansat in Spania

Platforma second-hand franceza Veepee s-a extins pentru prima data transfrontalier, in Spania, unde a lansat serviciul Re-Cycle, informeaza ecommercenews.eu. Prin intermediul Re-Cycle, platforma colecteaza produse folosite de la membrii sai, pe care le recicleaza sau le vinde mai departe (in functie de starea fiecarui produs second-hand).

Veepee s-a lansat in 2001 (in Franta) si vinde membrilor produse cu preturi semnificativ mai mici, via flash sales: produse de Fashion, accesorii, jucarii, electrocasnice, echipamente sportive, vinuri, bilete la concerte, albume, etc. Numele initial al platformei era Vente-Privee.com. In 2019, dupa unificarea cu 5 alte branduri – Privalia (activa in Spania, Italia, Mexic si Brazilia), Vente-Exclusive (Benelux), Designer & Friends (Danemarca), Zlotewyprzedaze (Polonia) si Eboutic (Elvetia) – s-a transformat in Veepee.fr, nume utilizat in toate cele 14 tari in care activeaza.

Serviciul Re-Cycle a fost lansat in 2020 si este o modalitate prin care membrii pot scapa de produsele de care nu mai au nevoie, primind in schimbul lor cupoane, pe care le pot folosi in magazinele fizice sau online ale brandurilor partenere ale Veepee. Pana acum, serviciul a colectat in jur de 25 de tone de produse second-hand.

Pentru prima campanie din Spania, Veepee a incheiat un parteneriat cu brandul de incaltaminte Camper. Pentru fiecare pereche de incaltaminte donata, membrii primesc un voucher de 20 €, valabil in magazinele Camper. Compania va investi si intr-un depozit de 2.500 mp in Spania, care va gazdui operatiunile locale ale Veepee.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply