Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Plateste-ti taxi-ul in Capitala cu mobilul, via mobilPay Wallet

Din 5 noiembrie 2018, clientii Speed Taxi pot plati cursa direct cu telefonul mobil, in numai 3 click-uri, prin aplicatia mobilPay Wallet, anunta cea din urma companie, intr-un comunicat de presa. MobilPay Wallet este singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati in toate mediile – in magazinele online, la casele de marcat si direct in aplicatie. Plata prin mobilPay Wallet se face simplu, la finalul cursei: clientii intra in aplicatie, scaneza codul QR din masina, aleg cardul cu care vor sa plateasca, apoi confirma plata.

„Prin fiecare nou parteneriat continuam sa ne diversificam serviciile si sa transformam mobilPay Wallet intr-o solutie de plata la indemana pentru tot mai multe activitati cotidiene. Utilizatorii nostri au de acum posibilitatea sa plateasca cursa de taxi la orice ora printr-o operatiune simpla, direct de pe telefon, scutind astfel timp si fara grija de a avea intotdeauna numerar la ei”, a declarat Felix Crisan (CTO & Co-fondator mobilPay.com). „Fiind cel mai mare dispecerat taxi din Bucuresti si din tara si promoterul celor mai noi tehnologii pe piata taxi din Romania, am ales un partener inovativ, pe masura noastra”, completeaza Andrei Gafita (CEO si Fondator Speed Taxi).

Prin acelasi mobilPay Wallet (aplicatie lansata in 2013, dezvoltata in parteneriat cu NETOPIA Payments si recent relansata) romanii mai pot plati bilete/abonamente de transport public in Cluj Napoca, Alba-Iulia, Bucuresti, Constanta, Ploiesti sau Turda, dar si facturi (telefonie, Internet, TV si utilitati), cumparaturi in Carrefour, Selgros, Cora, Chopstix si benzinariile ETU, mesele in restaurantul „La Mama” din Capitala, a biletelor la concerte/de avion.

Leave a reply