payU s-a transformat in euplatesc? phishing?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Zilele trecute am primit un email de la payU in care imi spun ca isi muta afacerea catre banca transilvania. Apoi primesc un alt email de la payU (serverul fiind allegro.pl) in care ma informeaza ca „euplatesc” preia platforma payu si trebuie sa fac anumite modificari.

Nu stiu de ce insa am impresia ca e vorba de pishing. Sper sa ma insel si comunicarea lor sa fie proasta dar am zis sa intreb si aici poate stiti voi mai multe.

Le-am trimis un email celor de la payu si n-am primit niciun raspuns de aproape o saptamana.

Deschis 0
Piata de comert electronic Plati online cosmin09 8 ani 2 raspuns 1713 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Daniel Toma
  0
  2015-12-12T19:25:37+02:00

  iuliana ex Gecad ePayment. PayU Comunica foarte prost. Mi se pare groaznic sa somezi clientii sa semneze un act aditional in 24 de ore sau le reziliezi contractul. Si mai departe, desi contractul e reziliat, „se poate totusi semna actul aditional”. lol. Rusine pentru o astfel de atitudine fata de clienti. O spune primul vostru client… Sper ca si ceilalti clienti sa-i penalizeze pentru astfel de greseli capitale (de comunicare si nu numai). Avocatnet am vazut ca a facut-o deja. Nu stiu ce model de business e asta, sa cumperi o firma si apoi s-o inchizi, fara niciun avantaj clar din toata afacerea (cel putin Microsoft a avut un scop atunci cand a cumparat si inchis RAV-ul, a inchis temporar o nisa de piata).

  Se poate verifica foarte usor daca un mail e phishing sau nu prin analiza headerelor. Nu cred ca e cazul, concurenta a speculat oportunitatea in diverse moduri.

  PS. Observ ca fostii angajati PayU au migrat deja catre alte firme, pot sa inteleg doar vaporul se scufunda.

 2. Daniel
  0
  2016-04-14T07:15:56+03:00

  @Murariu Cristian – pentru ultima parte, „pierderi de date si backup-uri”, daca vrei sa acuzi pe cineva, fa-o, dar nu arunca in toata lumea cu noroi.

Lasă un răspuns

Browse