Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Parteneriat BNPL, intre PayPo si EuPlatesc.ro, din 3 iulie

In ultima vreme, platile amanate si optiunea de a imparti plata in mai multe rate au devenit deosebit de populare in randul clientilor de magazine online. Alimentate de dorinta consumatorilor – in special a celor din Generatia Z (18-24 de ani) si Y (25-39 de ani) – de a avea acces la bunuri si servicii de calitate. In acest context, PayPo anunta – intr-un comunicat de presa – asocierea cu EuPlatesc.ro, din 3 iulie incolo, pentru a oferi clientilor modalitati de plata variate si flexibile. Compania poloneza PayPo este lider pe segmentul Buy Now Pay Later (BNPL) in Europa Centrala si de Est, iar EuPlatesc.ro este un procesator de plati cu o experienta de 18 ani pe piata din Romania.

Studiile arata faptul ca retailerii e-commerce care ofera astfel de solutii au inregistrat o crestere medie de 20-40% a ratei de conversie. In plus, platile BNPL simplifica semnificativ procesul de checkout, conducand la o rata de abandon a cosului de cumparaturi cu pana la 25% mai mica. 

„Suntem incantati de parteneriatul cu EuPlatesc.ro, deoarece credem foarte mult ca aceasta colaborare va fi intampinata cu bucurie de si mai multe magazine online care isi doresc solutii alternative de plata, cu precadere plata amanata. Aceasta abordare inovatoare se aliniaza peisajului in evolutie al cumparaturilor online, facandu-l un element esential pentru companiile care doresc sa ramana in frunte pe o piata digitala competitiva”, transmite Raul Durma (foto, General Manager PayPo Romania).

„Potentialul considerabil oferit de aceasta optiune de plata va contribui la dezvoltarea afacerii noastre si ne va ajuta sa ne pozitionam in fata concurentilor. Ne continuam misiunea noastra de a inova si de a le oferi clientilor cele mai moderne si sigure solutii de plata online, de aceea integram noi functionalitati care sa raspunda tuturor nevoilor pietei, dar si preferintelor in schimbare ale consumatorilor”, completeaza Stefan Suceveanu (Cofondator EuPlatesc.ro).

Leave a reply