Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Packeta a lansat un app de livrare a coletelor, pentru persoane fizice

Packeta Romania anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea unei aplicatii mobile omonime, pentru livrarea coletelor, destinata persoanelor fizice. Acestea pot trimite colete la oricare dintre punctele pick-up din reteaua companiei sau direct la adresa, utilizand serviciul dedicat „Pentru tine”. Aplicatia permite trimiterea, primirea si returnarea de colete rapid, fara timpi de asteptare, si ofera o imagine de ansamblu asupra tuturor expedierilor.

Coletele expediate prin serviciul „Pentru tine” vor fi livrate in 24/48 de ore in Romania si Ungaria, exceptand zilele de weekend. „Estimam ca vom opera cateva mii de colete lunar, pana la finalul anului, prin aplicatia mobila Packeta. Avand in vedere faptul ca este un serviciu nou, ne asteptam la o medie lunara de 5.000-10.000 de descarcari ale aplicatiei mobile Packeta de catre clientii persoane fizice”, spune Alexandr Jeleascov (foto, CEO Packeta Romania), mentionand ca utilizatorii aplicatiei vor beneficia de promotii speciale, evidentiate in cadrul aplicatiei.

App-ul Packeta poate fi descarcat gratuit, din AppStore si din Google Play, iar prima expediere de colete cu ridicare de la punct pick-up aflat pe teritoriul Romaniei va costa doar 1 leu. Cum functioneaza aplicatia mobila Packeta:

  • utilizatorii ambaleaza bunurile pentru expediere intr-un pachet adecvat si introduc in aplicatie datele necesare pentru a trimite coletul
  • utilizatorii aleg cel mai apropiat punct pick-up, predau coletul acolo si comunica operatorului codul pentru trimiterea coletului, generat de aplicatie
  • operatorul din punctul pick-up aplica o eticheta de expediere pe colet si preda coletul soferilor Packeta
  • Packeta livreaza coletul destinatarului (la punctul pick-up sau la adresa de livrare); daca expedierea presupune si o plata ramburs, la livrare, sumele indicate vor fi virate in conturile aferente in termen de 10 zile

Coletele pot fi trimise oricarei persoane fizice din Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia, la costuri avantajoase, care pornesc de la 11,9 lei (livrare la punct pick-up) sau de la 18 lei (livrare la adresa), in Romania. Noul serviciu va fi disponibil in viitorul apropiat in mai multe state, planul Packeta fiind ca acesta sa fie disponibil in toate tarile unde exista entitati locale.

Lansarea aplicatiei mobile Packeta si a serviciului de livrare de colete „Pentru tine” are loc in contextul cresterii cererii din partea persoanelor fizice pentru solutii de livrare simple, rapide si la costuri reduse, intr-o piata in care volumele de colete livrate au crescut considerabil in ultima perioada. Totodata, se inscrie in strategia de dezvoltare a Packeta Romania, care presupune diversificarea serviciilor din portofoliu, in contextul unei cresteri accelerate pe piata din tara noastra.

Compania a anuntat recent ca a depasit 700 de puncte pick-up in Romania si vizeaza extinderea retelei la peste 1.000 de puncte pick-up, in 2022. Popularitatea acestui tip de serviciu de livrare se extinde in tara nostra. De exemplu, anul trecut, volumul de colete trimise catre punctele pick-up s-a dublat, reprezentantii Packeta Romania mizand si anul acesta pe o dublare a numarului de colete.

 

Leave a reply