Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Oveit si Humans.ai lanseaza NFT-uri AI, pe piata de live stream shopping

 

Compania de online ticketing si cumparaturi virtuale Oveit (care a adus in Romania conceptul live stream shopping) anunta – intr-un comunicat de presa – un parteneriat cu startup-ul Humans.ai, pentru lansarea de token-uri nefungibile activate de inteligenta artificiala (AI NFT) si utilizarea acestora in platforma de live stream shopping a companiei, Streams.Live.

Parteneriatul cu Humans.ai (care dezvolta solutii ce folosesc tehnologii AI si blockchain) este urmatorul pas in strategia companiei Oveit de a se indrepta cu solutiile sale catre Web 3.0 si metavers. Astfel, continuand sa revolutioneze experienta de cumparaturi online prin live stream shopping, compania Oveit dezvolta noi produse pentru a ajuta comerciantii online si retailerii sa se conecteze mult mai usor si autentic cu audienta lor, imbinand evenimentele online si cele fizice prin crearea de arta digitala experientiala cu ajutorul tichetelor AI NFT.

Aceste tichete vin in completarea solutiei Oveit Streams.live, folosita de clientii companiei din Europa si din SUA, care permite cumparatorilor sa urmareasca o prezentare online interactiva a produselor (in timp real), sa adreseze intrebari sau sa faca schimb de impresii cu alti utilizatori conectati, iar apoi sa cumpere produsul dorit direct, printr-un singur click. Astfel, comerciantii online se pot conecta intr-un mod interactiv cu publicul lor, folosind sesiuni video online live, care simuleaza o experienta personala.

„Credem ca viitorul comertului este social si experiential. NFT-urile Oveit alimentate de inteligenta artificiala vor oferi poarta de acces catre o experienta de neuitat pentru evenimente, care vor putea fi transpuse in format digital si pastrate pentru totdeauna. Tichetele tip AI ​​NFT vor extinde oportunitatile pentru Oveit, deoarece dorim sa ne concentram pe Web 3.0 si Metaverse cu solutiile noastre. Prin parteneriatul nostru cu Humans.ai, biletele la evenimente vor deveni mult mai mult decat simple coduri de acces. Acestea vor lua forma unei arte digitale experientiale nemaivazute pana acum, pe langa faptul ca vor asigura acreditarile de acces si beneficii unice pentru evenimente, dand optiunea organizatorilor sa genereze noi fluxuri de venituri”, transmite Mihai Dragan, (COO Oveit).

Tichetele AI NFT oferite de Oveit vor asigura participantilor acces atat la evenimente fizice, cat si la experiente digitale, create special pentru evenimente ca o modalitate de a transforma momentele unice in active digitale. Biletele NFT vor imbogati experienta acestora cu bunuri digitale care vor continua sa aduca venituri mult timp dupa incheierea evenimentului.

„Suntem foarte incantati sa lucram impreuna cu echipa Oveit pentru a dezvolta aceste NFT-uri sustinute de inteligenta artificiala, ce vor reprezenta urmatoarea generatie de bilete de acces la evenimente, sub forma unor active digitale unice ce pot fi folosite sau tranzactionate in mediul digital, imbogatind experientele online ale utilizatorilor. Tichetele AI NFT pe care le dezvoltam impreuna vor fi mult mai mult decat niste NFT-uri clasice, ele vor fi create sub forma de arta digitala experientiala, oferind participantilor experiente unice”, a completat Sabin Dima (CEO Humans.ai).

Humans.ai a dezvoltat o platforma dedicata crearii si guvernarii AI, cu accent pe synthetic media. Aceasta biblioteca de instrumente AI este disponibila intr-o suita de tip studio de creatie, in care utilizatorii si companiile vor putea sa aleaga si sa selecteze modelele AI de care au nevoie, pe masura ce isi aduc ideile la viata. De asemenea, echipa Humans.ai creeaza si gestioneaza genomuri digitale, care incorporeaza elemente precum vocea, imaginea si gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Tehnologi AI NFT reprezinta un nou tip de NFT, care le permite oamenilor sa-si foloseasca datele biometrice pentru a crea solutii de inteligenta artificiala, mentinute etice printr-un mecanism complex de guvernare, consens si verificare. Mecanismul unic de consens Humans.ai (Proof-of-Human) va fi integrat, pentru a demonstra ca exista un om real in spatele fiecarei tranzactii, facand-o mai sigura si mai de incredere.

Leave a reply