Outlet – gasire furnizori

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Va rog spunet-mi si mie de unde aduc marfa outlet furnizorii din Romania de reusesc sa o dea la 5 euro, vreau si eu un furnizor bun, fie el si din strainatate, Ungaria, Spania etc sa iau marfa la 2, 5 euro, 3 euro…Va multumesc!

Deschis 1
Contractele cu furnizorii hane 9 ani 3 raspuns 5461 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Observ ca nu s-a aventurat nimeni sa raspunda la intrebarea asta de cateva zile, cred ca e destul de nepotrivita pentru zona asta, dar incercam.
  Prin definitie produsele din magazinele de tipul outlet provin fie din colectiile brandurilor din anul anterior, fie din stocurile in exces ale producatorilor. Targetul tau este contactul si colaborarea directa cu acesti producatori si doar tu esti cel ce poate face munca asta. Nu va veni nimeni sa iti arunce un os sau o carte de vizita.

  Parerea mea este ca piata asta e saturata, comerciantii din Romania s-au inmultit in ultimii ani, legaturile lor cu producatorii devin din ce in ce mai stranse si incep sa acapareze si tari din afara Europei.

  Ca un pont personal, iti recomand sa arunci privirea spre Nepal/Katmandu. Am avut un client anul trecut (arkimports) care importa si produce din/in Nepal in Canada produse handmade la preturi nesimtite. Avand acces la platforma lor ecommerce am socotit niste cifre interesante.

  Succesuri!

 2. Buna ziua,

  Noi comercializam stocuri de haine 2017 – le aducem direct de la marile branduri din Europa: Zara, Bershka, Massimo Duti si multe altele.

  Daca sunteti interesat, puteti cere o oferta direct pe site: https://stockromania.com/

 3. Dacă încă mai este valabil anunțul, vă pot pune în contact cu un distribuitor de îmbrăcăminte și încălțăminte din Italia.Pentru mai multe informații sunați la nr de telefon 0749024082

Lasă un răspuns

Browse