Servicii de telefonie pentru un shop in Ungaria operat in Romania

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua.

Am nevoie de un sfat: Urmeaza sa lansez noul site .HU, in Ungaria. 

Care credeti ca ar fii cea mai buna varianta pentru numarul de telefon?

Care sunt companiile care au costurile cele mai convenabile pentru convorbiri internationale?
deoarece activitatea se va desfasura in Romania.

Multumesc.

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Customer Service & Sales Logistica Organizare magazin online Alex Alex 7 ani 2 raspuns 1096 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Poti sa incerci Sonotel http://sonetel.com/en/prices/phone-numbers/ iti ofera numere de telefon VoIP oriunde in lume in baza unui abonament lunar.

  2. Buna ziua,

    Dincolo de a alege doar numarul de telefon, puteti incepe profesionist prin a avea un serviciu de relatii clienti performant, chiar daca la inceput veti fi doar 1-2 persoane care raspund la telefon. Sistemul este perfect scalabil, poate creste odata cu dezvoltarea afacerii si va pune la dispozitie de la inceput un set de functionalitati foarte utile ca: mesaj de intampinare, rutare orara, inregistrare apeluri. In spatele numarului (care poate fi de Ungaria) se construieste sistemul asa cum vi-l doriti si apelurile se pot ruta catre 1 sau mai multe interioare. Nu sunt necesare investitii in echipamente (va sunt suficiente casti cu microfon) iar abonamentul lunar este accesibil companiilor de orice dimensiune. Puteti citi mai multe pe http://www.optivoice.ro.

    Mult succes va doresc!

Lasă un răspuns

Browse