Servicii de telefonie pentru un shop in Ungaria operat in Romania

Intrebare

Buna ziua.

Am nevoie de un sfat: Urmeaza sa lansez noul site .HU, in Ungaria. 

Care credeti ca ar fii cea mai buna varianta pentru numarul de telefon?

Care sunt companiile care au costurile cele mai convenabile pentru convorbiri internationale?
deoarece activitatea se va desfasura in Romania.

Multumesc.

Topic deschis 0
Contractele cu furnizorii Customer Service & Sales Logistica Organizare magazin online Alex Alex 3 ani 2 raspunsuri 212 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 2 )

  1. Poti sa incerci Sonotel http://sonetel.com/en/prices/phone-numbers/ iti ofera numere de telefon VoIP oriunde in lume in baza unui abonament lunar.

  2. Buna ziua,

    Dincolo de a alege doar numarul de telefon, puteti incepe profesionist prin a avea un serviciu de relatii clienti performant, chiar daca la inceput veti fi doar 1-2 persoane care raspund la telefon. Sistemul este perfect scalabil, poate creste odata cu dezvoltarea afacerii si va pune la dispozitie de la inceput un set de functionalitati foarte utile ca: mesaj de intampinare, rutare orara, inregistrare apeluri. In spatele numarului (care poate fi de Ungaria) se construieste sistemul asa cum vi-l doriti si apelurile se pot ruta catre 1 sau mai multe interioare. Nu sunt necesare investitii in echipamente (va sunt suficiente casti cu microfon) iar abonamentul lunar este accesibil companiilor de orice dimensiune. Puteti citi mai multe pe http://www.optivoice.ro.

    Mult succes va doresc!

Raspunde la aceasta intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a putea raspunde.