Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

NETOPIA Payments si TBI Bank, parteneriat pentru finantarea IMM-urilor

In conditiile in care vanzarile online se numara printre sectoarele economice care au avut de castigat in contextul pandemiei COVID-19, TBI Bank si procesatorul de plati NETOPIA Payments au incheiat un parteneriat, menit sa ajute comerciantii sa-si accelereze businessul. Cu solutiile digitale de top pentru finantarea IMM-urilor de la TBI Bank, comerciantii mici si mijlocii isi pot finanta planurile de dezvoltare simplu si rapid.

Creditul online de afaceri oferit de TBI Bank este accesibil direct pe platforma NETOPIA Payments, intr-o experienta digitala convenabila, care nu necesita vizite la banca, birocratie inutila sau garantii suplimentare. Procesul online de aplicare pentru un imprumut dureaza aproximativ 5 minute, iar documentatia necesara este redusa si la indemana oricarui antreprenor. Drept urmare, comerciantii primesc raspuns in doar 24 de ore. Prin acest parteneriat, TBI Bank si  NETOPIA Payments ofera finantare de pana la 20.000 €, echivalent in lei. Odata semnat contractul de finantare, comerciantii au acces la fonduri intr-un timp foarte scurt si pot folosi banii pentru orice nevoi de business.

„La TBI Bank, intelegem ce inseamna sa ai nevoi imediate de finantare pentru a-ti atinge potentialul de business. Si, mai ales in vremurile dificile cu care ne confruntam cu totii, sprijinim comerciantii mici si mijlocii cu o solutie eficienta prin care isi pot acoperi nevoile financiare si pot raspunde mai usor nevoilor de business, intr-un mod usor si convenabil, cu solutiile noastre digitale de top pentru finantarea IMM-urilor”, spune Florentina Mircea (Chief Business Banking Officer, TBI Bank).

„Prin activitatea si parteneriatele noastre, incercam sa venim intotdeauna cu noi solutii eficiente pentru comerciantii online. Echipa NETOPIA Payments este in permanenta in contact cu acestia si, astfel, cunoastem problemele cu care se confrunta zi de zi, mai ales in aceasta perioada dificila. De aceea, impreuna cu partenerii de la TBI Bank am implementat o solutie de finantare simpla, rapida, care raspunde provocarilor pe care le intampina comerciantii mici si mijlocii, cu resurse limitate, ce au nevoie de finantare imediata pentru a-si putea sustine activitatile si sa beneficieze de cele mai bune oportunitati de dezvoltare pentru afacerile lor”, transmite Antonio Eram (foto, CEO NETOPIA Payments).

Leave a reply