Te-ai inscris cu succes la Workshopul Sexy Analytics 101

Iti multumim pentru confirmarea abonarii la lista dedicata cursului de Google Analytics. Te rugam sa iti verifici acest email periodic, vor mai fi comunicari ce vor ajunge la tine, stiri si noutati din comert electronic.
Multumim, echipa ECOMpedia

Recomandam fiecarui participant sa-si asigure accesul la contul personal de analytics pe laptop-ul propriu – in sala avem acces la Internet.


Despre Liviu TALOI

Senior Consultant în E-Commerce, UX, Analytics, CRO și Marketing Online @ECOMpedia

Liviu Taloi este Fondator al proiectului Ecompedia.ro, având peste 16 ani de experiență în marketing online și peste 11 în e-commerce.

Liviu a fost, printre altele, PR Manager la eMAG, iar în 2005 a fondat o companie de consultanță web specializată în e-commerce și evaluare de site-uri, Web Audit.

Liviu a fost selectat de Cardinal Path să fie trainer regional în programul Google Partner Academy pe Google Analytics. El posedă, de asemenea, un cerficat GAIQ – Google Analytics Individual Qualification

Pentru orice fel de intrebari si detalii organizatorice luati legatura cu: Liviu TALOI - TRAINER, senior consultant ECOMpedia, +4 0745 289 583, liviu.taloi@ECOMpedia.ro