Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

MTH Digital: cifra de afaceri cu peste 25% mai mare, in 2023

Agentia de marketing online full-service MTH Digital anunta, intr-un comunicat de presa, ca a inregistrat o crestere de peste 25% YoY, pana acum, in 2023. Asta deoarece, indiferent de perioada economica, firmele din Romania au continuat sa investeasca in promovare, lucru firesc intr-un mediu din ce in ce mai concurential.

Specialistii MTH Digital ajuta la cresterea afacerilor din ecommerce prin crearea de strategii de digital marketing adaptate specificului fiecarui client (in functie de pozitionare, branding, buget si obiective). Aliniata la cele mai noi tendinte din industrie, agentia ofera servicii de performance marketing si optimizare campanii pay-per-click, pe cele mai relevante platforme de marketing online (Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok) si servicii de e-mail marketing, social media, copywriting, creatie grafica si animatii.

„In ultimii ani, ne-am concentrat atentia pe dezvoltarea sistemelor interne si atentia acordata clientilor, iar acest lucru s-a vazut in evolutia business-urilor cu care am lucrat si implicit a cresterii cifrei de afaceri pentru MTH. Focusul nostru a fost si este in continuare sa avem servicii care aduc cat mai multa valoare clientilor nostri, urmarind acei KPI relevanti pentru afacerile lor, iar acest aspect a atras si mai multi clienti catre noi. Ceea ce ne dorim este sa construim parteneriate de lunga durata, pentru ca doar atunci poti creste si vedea valoarea pe care o aducem clientilor. Ne mandrim chiar cu faptul ca avem clienti cu care colaboram de mai bine de 5 ani, astfel increderea lor ne bucura si ne demonstreaza ca se poate”, transmite Robert Dumitru (foto, Managing Partner MTH Digital).

Inainte de Black Friday 2023 (care va avea loc in tara noastra pe 10 noiembrie), MTH Digital estimeaza ca magazinele online authtone se pot astepta la o crestere a vanzarilor de aproximativ 10% YoY. In 2022, statisticile oficiale arata ca segmentul IT a atras cel mai mult consumatorii, urmat si Electrocasnice, Fashion si Jucarii. Pentru pregatirea celui mai asteptat moment de shopping online, specialistii MTH Digital sfatuiesc comerciantii sa-si pregateasca din timp ofertele si sa le anunte cu 2 saptamani inainte (via e-mail marketing si social media), pentru ca publicul tinta sa stie si sa le viziteze magazinele online.

Leave a reply