Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

M&S ofera livrarea acasa prin platforma Dropit

marks and spencer

Dupa ce a anuntat ca va testa, in aceasta toamna, un serviciu e-grocery (shopping alimentar online), Marks and Spencer a batut palma cu platforma britanica de livrare la domiciliu Dropit, pentru a le duce cumparaturile acasa clientilor M&S din cartierul West End (Londra), informeaza site-ul ecommercenews.eu.

Livrarea se face la ora dorita de cumparator: acesta isi lasa sacosele cu ceea ce au cumparat din magazinul offline M&S chiar in magazin/intr-un chiosc Dropit, plateste livrarea (10£ un abonament de o zi), iar in cursul zilei le vor primi pe toate acasa. Serviciul ofera posibilitatea de a lasa un numar nelimitat de sacose cu cumparaturi la retailerii afiliati si de a le primi pe toate odata acasa.

Marks & Spencer este ultimul dintr-o lunga lista de retaileri din West End care colaboreaza deja cu Dropit (care a fost lansat in vara lui 2015, la Londra): 40 la numar, printre care Liberty London, GAP, Uniqlo, Superdry, Armani Exchange, Barbour, Camper, Charles Tyrwhitt, Hunter, Jaeger, Karen Millen, Lacoste, River Island si Wolford.

„La M&S, punem clientul in centrul serviciilor pe care le oferim in magazine si online. Ne bucuram ca putem imbunatati experienta clientilort in doua dintre cele mai mari magazine proprii  (in Oxford Street si in zona Regent Street) prin intermediul partneriatului cu Dropit”, a transmis Peter Line (directorul departamentului Retail Operations).

Raspunde la aceasta intrebare