Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Moneymailme, noul card inrolat in portofel electronic

moneymailme

In urma unui parteneriat intre Prepaid Financial Services si MasterCard, s-a lansat cardul virtual si fizic Moneymailme, care va fi inrolat intr-un portofel electronic, pe mai multe tipuri de valuta. Astfel, in momentul in care utilizatorul tranzactioneaza o suma de bani in dolari, de exemplu, aceasta e preluata automat din portofelul corespunzator, anunta nocash.info.ro, citand comunicatul de presa al companiei.

mihai ivascu

Noul FinTech Moneymailme este fondat de romanul Mihai Ivascu (foto). Acesta a inceput proiectul in 2015, investind la inceput 150.000 $ si beneficiind apoi de aportul financiar al unor investitori privati; acum, compania este evaluata la peste 30 milioane €.

Conform unui sondaj efectuat de Moneymailme, 48% dintre tinerii de 18 – 25 de ani cred ca numerarul va fi depasit in 20 de ani. Ivascu spune ca scopul companiei sale este sa creeze „o noua normalitate de consum pentru Generatiile Y si Z. Suntem obisnuiti sa trimitem mesaje, imagini si clipuri video constant. De ce sa nu putem trimite si bani la fel de usor, oriunde in lume? Am vrut sa dezvolt un produs care sa raspunda unei necesitati tot mai urgente a oamenilor – trimiterea si primirea de bani – si sa creez un software pentru smartphone care functioneaza pe baza unor portofele electronice”, a declarat Mihai Ivascu (fondator si CEO Moneymailme).

Compania este prima din lume care a lansat o aplicatie ce ofera servicii de integrare a apelurilor video cu transfer de numerar (e-bani), in ianuarie, si functioneaza cu 6 valute si 130 de tari. Aplicatia Moneymailme permite utilizatorilor sa poarte conversatii, sa faca apeluri video, sa partajeze fisiere si sa depuna, trimita si primi bani gratuit, chiar in timpul apelului.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply