Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Moneymailme, noul card inrolat in portofel electronic

moneymailme

In urma unui parteneriat intre Prepaid Financial Services si MasterCard, s-a lansat cardul virtual si fizic Moneymailme, care va fi inrolat intr-un portofel electronic, pe mai multe tipuri de valuta. Astfel, in momentul in care utilizatorul tranzactioneaza o suma de bani in dolari, de exemplu, aceasta e preluata automat din portofelul corespunzator, anunta nocash.info.ro, citand comunicatul de presa al companiei.

mihai ivascu

Noul FinTech Moneymailme este fondat de romanul Mihai Ivascu (foto). Acesta a inceput proiectul in 2015, investind la inceput 150.000 $ si beneficiind apoi de aportul financiar al unor investitori privati; acum, compania este evaluata la peste 30 milioane €.

Conform unui sondaj efectuat de Moneymailme, 48% dintre tinerii de 18 – 25 de ani cred ca numerarul va fi depasit in 20 de ani. Ivascu spune ca scopul companiei sale este sa creeze „o noua normalitate de consum pentru Generatiile Y si Z. Suntem obisnuiti sa trimitem mesaje, imagini si clipuri video constant. De ce sa nu putem trimite si bani la fel de usor, oriunde in lume? Am vrut sa dezvolt un produs care sa raspunda unei necesitati tot mai urgente a oamenilor – trimiterea si primirea de bani – si sa creez un software pentru smartphone care functioneaza pe baza unor portofele electronice”, a declarat Mihai Ivascu (fondator si CEO Moneymailme).

Compania este prima din lume care a lansat o aplicatie ce ofera servicii de integrare a apelurilor video cu transfer de numerar (e-bani), in ianuarie, si functioneaza cu 6 valute si 130 de tari. Aplicatia Moneymailme permite utilizatorilor sa poarte conversatii, sa faca apeluri video, sa partajeze fisiere si sa depuna, trimita si primi bani gratuit, chiar in timpul apelului.

Despre Monica PopescuJunior

Raspunde la aceasta intrebare