Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: Google ofera premii festive utilizatorilor Android Pay

crackers

De Sarbatori, Google spera sa castige clienti noi pentru serviciul propriu Android Pay, oferind britanicilor care il folosesc un concurs, scrie finextra.com. Mai exact, la fiecare utilizare a serviciului de plata, oamenii vor primi o pocnitoare de Craciun virtuala, care va contine un premiu constand in vouchere de cumparaturi (peste 100.000 la numar), de la 10 £ la Costa Coffee pana la 500 £ la House of Fraser. Promotia se va desfasura pana la finalul acestui an.

Android Pay s-a lansat in Marea Britanie in luna mai si le permite utlizatorilor sa isi conecteze smartphone-urile cu cartile de credit si debit, pentru a putea plati ulterior cumparaturile facute la 460.000 de terminaluri contactless din toata tara (inclusiv biletele pentru metroul londonez, trenuri sau autobuze). Google spune ca serviciul de plata propriu care concureaza cu plata traditionala si alte optiuni mobile (ca Apple Pay) se dezvolta rapid, dar nu ofera cifre concrete.

Un Android Pay va fi disponibil si clientilor Uber, in aplicatie, dupa ce cele doua companii au incheiat un acord in acest sens. In paralel, gigantul Google a batut palma cu serviciul Transport for London, pentru a oferi britanicilor care se deplaseaza zilnic in capitala tarii insulare o noua versiune a aplicatiei acestuia, una care sa adauge un sumar al calatoriilor utilizatorului si notificari pentru calatoriile incomplete.

Leave a reply