Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Marea Britanie: Google ofera premii festive utilizatorilor Android Pay

crackers

De Sarbatori, Google spera sa castige clienti noi pentru serviciul propriu Android Pay, oferind britanicilor care il folosesc un concurs, scrie finextra.com. Mai exact, la fiecare utilizare a serviciului de plata, oamenii vor primi o pocnitoare de Craciun virtuala, care va contine un premiu constand in vouchere de cumparaturi (peste 100.000 la numar), de la 10 £ la Costa Coffee pana la 500 £ la House of Fraser. Promotia se va desfasura pana la finalul acestui an.

Android Pay s-a lansat in Marea Britanie in luna mai si le permite utlizatorilor sa isi conecteze smartphone-urile cu cartile de credit si debit, pentru a putea plati ulterior cumparaturile facute la 460.000 de terminaluri contactless din toata tara (inclusiv biletele pentru metroul londonez, trenuri sau autobuze). Google spune ca serviciul de plata propriu care concureaza cu plata traditionala si alte optiuni mobile (ca Apple Pay) se dezvolta rapid, dar nu ofera cifre concrete.

Un Android Pay va fi disponibil si clientilor Uber, in aplicatie, dupa ce cele doua companii au incheiat un acord in acest sens. In paralel, gigantul Google a batut palma cu serviciul Transport for London, pentru a oferi britanicilor care se deplaseaza zilnic in capitala tarii insulare o noua versiune a aplicatiei acestuia, una care sa adauge un sumar al calatoriilor utilizatorului si notificari pentru calatoriile incomplete.

Despre Monica PopescuJunior

Raspunde la aceasta intrebare