Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: achizitiile online de Sarbatori au crescut cu 14%

uk ecommerce holidays

In 2016, de Sarbatori, britanicii au cumparat online cu aproape 14% mai multe produse decat in aceeasi perioada a anului anterior, citim pe emarketer.com. Un studiu efectuat de firma de marketing HookLogic dupa Craciun a descoperit ca: in perioada 7 noiembrie – 31 decembrie, numarul de amatori unici de e-commerce a crescut cu 12,4% mai mult fata de aceeasi perioada din 2015; procentajul cumparatorilor digitali care au cumparat ceva online in aceeasi perioada a crescut cu 13,6% de la un an la altul.

Cifrele sunt confirmate de studii similare: firma de contabilitate britanica BDO a luat la intrebari 70 de retaileri din tara insulara si a descoperit ca vanzarile online au crescut cu 19% in decembrie 2016 fata de decembrie 2015 (cresterea fiind de 51% in saptamana de dinaintea Craciunului); datele Visa UK Consumer Spending Index arata ca britanicii au cheltuit online cu 5,5% mai mult in decembrie trecut fata de decembrie 2015, in timp ce in magazinele traditionale au lasat doar cu 0,7% mai multe lire sterline.

Ambele companii au tras concluzia ca nivelul mai ridicat al e-shopping-ului se datoreaza faptului ca britanicii au avut astfel certitudinea ca primesc cadourile comandate inainte de Craciun.

Leave a reply