Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Magazinul online Jumbo.ro se lanseaza in decembrie 2020

Retailerul grec de jucarii si decoratiuni Jumbo are planuri mari pentru anul viitor, in tara noastra, informeaza site-ul profit.ro. Compania greaca planuieste sa deschida un magazin online si 2 noi hipermarketuri pentru clientii din Romania (in Brasov si in Craiova). Magazinul din Brasov va fi deschis in luna noiembrie, iar cel din Craiova isi va deschide portile publicului in 2020. In acest din urma oras va avea sediul si firma care urmeaza sa se ocupe de administrarea magazinului online care va deservi piata romaneasca si care este estimat a se lansa in decembrie 2020.

Jumbo.ro va fi al doilea magazin e-commerceal grupului grec, dupa cel din tara natala. Compania a avut o crestere de peste o treime a vanzarilor din Romania in anul fiscal incheiat pe 30 iunie, de la 100,6 milioane € in 2018,  la aproape 133,2 milioane € in 2019, mai noteaza sursa amintita. Piata romaneasca a contribuit, astfel, cu 16,4% la vanzarile totale ale grupului. Profitul a crescut pana la 41,62 milioane € (+26,2% YoY) si reprezinta in jur de 19,6% din rezultatul obtinut la nivel de grup.

Momentan, Jumbo are 1.197 de angajati si 13 hipermarketuri in tara noastra, in: Bucuresti-Ilfov, Timisoara, Oradea, Arad, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Suceava, Bacau si Braila. La nivel european, reteaua Jumbo inseamna 79 de magazine, in: Grecia, Romania, Bulgaria si Cipru.

Leave a reply