Magazin online – livrare prin drop shipping

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua !
De 2 ani eu ma ocup de drop shipping , dar numai pe America . Mai concret spus , iau descrierea produselor de pe Amazon si le pun pe Ebay cu un pret mai mare . Afacerea fuctioneaza . Azi dimineata din pura curiozitate am zis sa caut daca exista si in Romania afacerea de drop shipping . Am inceput sa gasesc mici detalii dar foarte precare . Am dat telefoane si cam aceleasi rezultate . Eu sunt mai mult decat sigur ca magazine ca Emag si altele folosesc aceasta metoda .
Vreau sa deschid mai multe magazine online , mai ales cu haine , telefoane si altele . Unde sa gasesc acesti distribuitori ? Oricum caut nu gasesc rezultate . Sau daca gasesc ceva au niste pretentii enorme .
Unde gasesc pentru telefoane si haine spre exemplu ? Poate si niste linkuri .
Va multumesc !

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Logistica Organizare magazin online Stoian Stefan 8 ani 9 raspuns 10597 vizualizari 0

Răspunsuri ( 9 )

 1. Stefan, gasesti pe acest link http://www.eDistribution.ro o multime de distribuitori din toate nisele. Nu am nicio legatura cu acesta firma, insa a mai fost acest subiect dezbatut pe ecompendia.
  Eu nu am inteles unde directionezi clientii de pe ebay ca sa faca comanda: in Amazon sau in siteul distribuitorului? Asta asa ca o curiozitate personala…

 2. @Nicole . M-am inregistrat pe saitul ala . Le-am dat telefon si au zis ca ne auzim vineri . Am gasit doar vreo 7 distribuitori din care vreo 2 nu mai sunt , vreo 3 zici ca saiturile sunt parasite , iar la ceilalti nu am acces .
  Raspuns la intrebare . Nu directionez nimic . Pur si simplu caut pe Amazon obiecte pana in 10 $ si le pun pe Ebay cu 18-22 $ . Treaba trebuie facuta intr0un anumit fel . Trebuie sa faci niste chestii ca sa poti face asa ceva .
  Am vrut sa fac o ochipa sa ne ocupam de asa ceva dar nu gasesc pe cineva sa imi faca plata direct pe sait .Am vrut sa fac o intrare de 100 lei si dupa 2 luni daca iti convine si ramai platesti 30 lei pe luna . Asta este saitul dar nu e gata ourpoweronline.com . daca o sa reusesc sa fac chestia cu plata la mine pe sait o sa incep sa-i fac reclama .

 3. Stefan, imi pare rau ca nu te-am ajutat mai mult!
  Legat de siteul tau, cu calitatea de intermediar al unei afaceri sunt multe de discutat si nu o fac aici pentru ca altul este topicul. Daca crezi ca putem colabora sau impartasi informatii de zona aceasta, imi poti lasa un mesaj pe Facebook la http://www.facebook.com/nicoldumitrica
  Numai bine!

 4. Salut Stefan . As fi si eu interesat de domeniul asta . Caut de ceva vreme detalii despre ce si cum as putea face dar n-am gasit ceva concret . Daca mai e valabil , as dori sa fac parte din echipa ta , dar mentionez ca sunt incepator .

 5. Imi cer scuze , abia acum am vazit data postului , sper sa mai fie de actualitate .

 6. Bună ziua! Adun informații de ceva vreme legat de sistemul drop shipping. Am devenit interesat și eu să găsesc un furnizor de încălțăminte în România dispus să lucreze în sistem drop shipping. Dețin firmă și site. Pentru detalii: contact@excelente.ro
  Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Browse