Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Magazin online gratuit in 5 minute cu Content Speed

content speed

ContentSpeed revolutioneaza piata e-commerce din Romania. In luna martie poti sa-ti deschizi un magazin online absolut gratuit timp de 1 an, si asta in mai putin de 5 minute.

Despre Platforma Content Speed:

  • 600+ implementari ale platformei (proiecte finalizate)
  • 15 ani pe piata de comert online locala
  • 30+ specialisti dedicati solutiilor e-commerce
  • 5 premii locul 1 GpEC castigate
  • 27 de parteneri
  • 35 milioane € vanzari, in 2015

Ce primesti in cadrul Content Speed?

Content Speed

Un magazin online complet functional si gazduire in cloud gratuita pe servere performante. Platforma dispune de modul de administrare prietenos si intuitiv, astfel nu-ti trebuie  cunostinte tehnice pentru a administra magazinul online.

Temele de design pentru magazinul online sunt responsive pentru toate dispozitivele mobile si sunt adaptate oricarui tip de browser, oferind o navigare usoara si placuta, orientate catre conversie.  Platforma iti pune la dispozitie posibilitati de a configura designul magazinului online la nivel de culori, fonturi si bannere grafice.

Pentru a deschide magazinul online trebuie sa intri pe site-ul Content Speed si  apoi sa accesezi pagina “Incearca platforma gratuit timp de 14 zile”. Dupa completarea formularului  vei primi pe mail datele de acces pentru magazinul tau online. Adaugi produsele tale si esti gata de lansare. Pentru a profita de oferta “Abonament Silver Gratuit timp de 1 an”  trebuie sa-ti deschizi un magazin online in luna martie, mutandu-l pe domeniul propriu. Daca ai nevoie d ajutor din partea lor, nu ezita sa ii contactezi la (031).82.10.241 sau info@contentspeed.ro.

Pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor mici si mijlocii din Romania, ContentSpeed a lansat, in 2015, versiunea Contentspeed StartUp, o platforma ce ofera servicii sub forma de licenta inchiriata cu abonament lunar.  Costurile mici lunare oferite de aceasta platforma sunt solutia ideala pentru afacerile la inceput de drum, care ar trebui sa investeasca in marketing, nu in solutii tehnice complexe nenecesare in aceasta etapa. Totodata, aceasta varianta este viabila si pentru firmele medii, cu cifra de afaceri de 1-5 mil. Euro, care nu au nevoie de customizari speciale. Platforma este gandita modular, fiecare client putand sa-si aleaga functionalitatile dorite.

Platforma dispune de toate functionalitatile moderne gandite sa te ajute sa vinzi mai mult si sa iti cresti cat mai usor business-ul: integrari cu firmele de curierat (FanCourier, Urgent-Cargus, GLS, NemoExpress, DPD, SameDay), integrari plati online (PayU, MobilePay, PayPal, LibraPay, PlatiOnline etc), integrare bidirectionala cu eMag Marketplace,  Integrare Profitshare si 2Performant, integrare NOD, Google Analytics, Google AdWords, Tag Manager si multe alte functionalitati.

In ultimii ani, la nivel international, optiunea de a inchiria o platforma de ecommerce vs. de a dezvolta un magazin online in open source sau custom, castiga din ce in ce mai mult teren. Iar motivele sunt lesne de inteles: platforme stabile cu un numar mare de utilizatori, de obicei in cloud, cu zeci de functionalitati deja built-in. Nu necesita programatori care sa instaleze noi module, update-uri constante si la zi cu cele mai recente trenduri in eCommerce.

Inca din primele luni de la lansare, platforma ContentSpeed StartUp, a inregistrat cresteri ale numarului utilizatorilor de 200% – 300% de la luna la luna, iar in ultimul trimestru al anului 2016 aceasta divizie din cadrul companiei a generat cresteri de venituri de peste 2000% fata de trimestrul 3. Iar trendul se mentine si in primele luni ale lui 2017. Jumatate dintre magazinele online care folosesc licente inchiriate genereaza vanzari lunare de peste 3000 euro.

ContentSpeed este prima agentie de e-commerce din Romania care ofera solutii profesionale complete pentru realizarea magazinelor online. In cei 15 ani de activitate ContentSpeed a sustinut dezvoltarea acestui sector antreprenorial prin realizarea a peste 600 de magazine online custom B2C si 35 de portaluri B2B. In portofoliul ContentSpeed se numara branduri ca: Sephora, Diverta, Chicco, Betty Ice, ProfiHair Shop, QuickMobile, ZorileStore, grupul Producton, Elbi Electric, Vitacom Electronics si multe altele.

Leave a reply