Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Londra: Tesco va livra acasa clientilor intr-o ora

tesco

Retailerul britanic Tesco – care are magazine in 12 tari din Europa si Asia si este al treilea din lume, ca profit – va livra produsele comandate online de catre clientii din Londra in decurs de o ora, prin intermediul start-up-ului Convibo, informeaza cei de la retailanalysis.igd.com. Noua colaborare dintre Tesco si Convibo intra in competitia livrarii rapide de alimente comandate online, in care se afla deja nume ca Amazon Prime Now si Chop Chop (Sainsbury’s).

Convibo a fost lansat in martie 2016 si ofera livrare de la supermarket-uri in 60 de minute de la plasarea comenzii sau la o ora aleasa de tine, pentru 4,99 £. Nu exista o comanda minima. Start-up-ul colaboreaza deja cu lanturile de supermaket-uri Waitrose, Marks and Spencer si Whole Foods, livrand in Fulham, Kensington, Chelsea si Paddington. Livrarile sunt posibile in intervalul orar 09.00 – 23.00, de luni pana sambata.

Leave a reply