Listare /documentare produse marketplace-uri: eMAG si altele;

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Aveti nevoie de colaboratori tineri, energici si cu experienta pe domeniul online? Doriti sa aveti produse documentate perfect si vanzari cat mai mari ? Va rog sa ne contactati pentru a incepe o colaborare cat mai fructuoasa la adresa de email mm.solutions.listing@gmail.com.

Pe langa partea de listare/documentare produse, oferim si partea de consultanta , analiza de preturi, selectie produse,sfaturi si training daca aveti nevoie pentru a va creste cifra de afaceri.

Ce va putem garanta, este ca orice proces implementat cu noi se face intr-un mod foarte dinamic si eficient, iar raportul calitate pret este unul avantajos.

Asteptam sa devenim parteneri !:)

Deschis 0
Anunturi / Oferte Tehnic MM Solutions and Listing 5 ani 3 raspuns 1536 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  0
  2019-03-30T00:53:32+02:00

  Ceva recomandari? In afara de voce si talent? 🙂
  Cum a fost acumulata experienta?
  Pe ce platforme/marketplace-uri aveti experienta? Care altele?
  Ce inseamna mai exact” vanzari cat mai mari”?

  • Buna Razvan,

   Multumim ca ai fost atras de anuntul nostru si doresti sa aflii mai multe detalii.
   Experienta a fost acumulata prin doua modalitati : atat eu cat si colegul meu am lucrat in domeniul online la companii de top (pt mai multe informatii putem vorbi in particular) , iar in prezent lucram ca freelanceri, insa avem si posibillitatea de a factura. Ne mandrim cu un portofoliu de clienti multumiti, insa in prezent suntem la inceput pe partea de antreprenoriat si suntem intr-o dezvoltare continua. Pentru mai multe detalii, ar fi mai bine sa vorbim in privat.
   Ca sa iti raspund pe scurt si la intrebarea ta cu privire la „ce inseamna crestere CA sau crestere vanzari”, cred ca toti cei prezenti aici,inclusiv tu stiu ca in domeniul online ai nevoie de vizibilitate si o cat mai buna documentare a produselor pentru a iti creste vanzarile actuale. O sa iti dau si un exemplu scurt pentru a ma intelege mai bine : Sa presupunem ca tu ai in prezent un site propriu si vrei sa iti cresti CA , cum faci asta ? iti plasezi produsele pe cat mai multe marketplace-uri, site-uri online, in campanii flash, sunt atatea modalitati accesbile fara a avea nevoie de o persoane care sa te indrume ai putea spune, insa, daca nu ai experienta in a face selectiile de produse vandabile, daca nu stii sa te pozitionezi cu pretul si nu iti faci singur analizele de pret adecvate, daca nu cunosti hint-urile pe partea tehnica de documentare produse, astfel incat produsele sa iti fie vizibile si sa vinzi, vei avea in continuare vanzarile standard. Insa, noi te putem ajuta sa iti plasezi produsele si pe alte canale de vanzari, sa stabilim impreuna strategii pentru a iti creste businness-ul. Sper ca am reusit sa te lamuresc cat de cat si daca esti interesat , putem stabili o intalnire , chiar si telefonica.

   Seara frumoasa!

 1. Buna ziua,
  As fi interesat, dar dupa ce reusim sa discutam si in privat.

  Cu stima,
  Adrian Petre

Lasă un răspuns

Browse