Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Libris.ro, +40% in S1 2018, pana la 18,3 milioane lei

 

In primele 6 luni ale acestui an, cel mai mare retailer online de carte din Romania – libris.ro – a avut o cifra de afaceri de 18,3 milioane lei. Suma este mai mare cu 40% YoY, transmite compania, intr-un comunicat de presa. Cresterea vine dupa ce, in 2017, libraria online a atins o CA de 31,2 milioane lei, +14 YoY.

„Interesul romanilor fata de cartea tiparita este in crestere si datorita  numarului tot mai mare de titluri, dar si a mecanismelor de promovare care ajuta ca informatia sa se raspandeasca rapid, la publicuri numeroase si bine targetate. Pentru Libris.ro a fost o prima jumatate de an foarte interesanta, am inregistrat cresteri pe toate categoriile de carte. Alaturi de echipa Libris.ro, am reusit sa atingem o crestere peste nivelul preconizat”, transmite Laura Teposu (foto, Director Dezvoltare Libris.ro).

Alte cifre interesante din comunicatul despre S1 2018:

  • traficul de pe dispozitivele mobile inseamna 60% din totalul vizitelor pe site si genereaza 45% dintre vanzari (+80% YoY)
  • orasele din care se plaseaza cele mai multe comenzi – Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov
  • cele mai vandute categorii de produse – Beletristica, Dezvoltarea personala si Cartile pentru copii, care genereaza peste 80% din vanzarile inregistrate pe site
  • peste 250.000 comenzi expediate in toata tara
  • valoarea medie a unei comenzi a crescut cu 9% fata de aceeasi perioada a 2017, pana la 72 lei

Raspunde la aceasta intrebare