Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Irlanda: Samsung va livra cu drona telefoane si ceasuri smart cumparate online

Samsung a incheiat un parteneriat cu compania irlandeza Manna, pentru a livra rapid, prin intermediul dronelor acesteia, comenzile facute online de catre locuitorii din oraselul Oranmore (Irlanda), citim pe news.samsung.com. Samsung planuieste sa extinda serviciul la nivel national, pe viitor. Livrarea cu drona se va aplica in cazul dispozitivelor Galaxy (telefoane si ceasuri inteligente), comandate din magazinul online irlandez al companiei: S21 Ultra, Galaxy Buds Pro, Galaxy Tab S7, Galaxy Watch 3, Galaxy A Series. Samsung promite ca livrarea va avea loc in 3 minute de la plecarea coletului de la ei. Dronele Manna au o viteza de peste 60 km/h, zboara la o altitudine de 50-80 m si au o raza de functionare de 2 km fata de centrul de expediere.

„In cadrul Samsung incercam mereu sa gasim modalitati de a prezenta clientilor nostri inovatii importante, deci suntem foarte entuziasmati ca am devenit prima companie de tehnologie din Islanda care isi va pune produsele la dispozitia clientilor livrandu-le cu drona. O experienta de cumparare superioara este centrala muncii noastre si, prin intermediul acestui nou serviciu, imbratisam ceea ce credem ca va fi viitorul retail-ului. In mediul actual, nu exista un moment mai potrivit pentru a oferi o alternativa contactless la «click and collect»”, a transmis Eamonn Grant (foto st., Head of Online, Samsung Irlanda). „Acest parteneriat cu Samsung este unic in lume. Pana acum, am lucrat cu Tescco si cu afacerile locale, pentru a livra oamenilor din zona alimente, mancare proaspata, carti si produse farmaceutice. Ne dam seama ca potentialul livrarii cu dronele este enorm”, a completat Alan Hicks (foto, CTO Manna).

Irlandezii din Oranmore stiu deja cum sta treaba apropo de livrarile cu drona: din septembrie 2020 incoace, primesc acasa (in 30-60 de minute de la achizitie) produse comandate de la Tesco si livrate cu dronele Manna, in cadrul unui program-pilot, de 6 luni. Programe similare de livrare a cumparaturilor e-commerce folosind dronele au loc in SUA (Walmart si Amazon) si Australia (TerryWhite Chemmart).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply