Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Innobyte: 65% din venituri sunt generate de proiectele Magento

Compania Innobyte transmite, intr-un comunicat de presa, ca aproximativ 65% din veniturile sale provin din proiectele Magento. Compania autohtona a dezvoltat una dintre cele mai mari si experimentate echipe de specialisti Magento. Innobyte este una dintre cele mai importante companii romanesti specializate in software development pentru e-commerce. Si a inceput sa dezvolte magazine online utilizand platforma Magento inca din 2009.

Cu peste 50 de proiecte Magento de succes, Innobyte a creat magazine online pentru business-uri care au devenit sau sunt deja lideri in segmentele lor de piata. Printre clientii notabili se numara Noriel, Flanco, Altex, FashionDays si Glo, branduri a caror pozitie a fost consolidata in mediul online si datorita parteneriatului cu Innobyte.

Magento este una dintre cele mai populare platforme open-source de e-commerce, folosita de circa 240.000 de magazine online, la nivel global (conform techreport.com). In prezent, peste 70% din proiectele desfasurate de Innobyte se bazeaza pe platforma Magento Open Source/Adobe Commerce, confirmand specializarea companiei in acest domeniu. De asemenea, aproximativ 65% din veniturile companiei provin din aceste proiecte.

„Desi Magento se potriveste pentru diverse afaceri, este important ca brandurile sa lucreze cu companii de dezvoltare cu experienta pentru a evita obstacolele legate de know-how si pentru a asigura o infrastructura adecvata. De asemenea, replatfromizarea sau migrarea de la o platforma de eCommerce (ex: Magento 1, Prestashop sau chiar o platforma custom) catre o platforma actuala precum Magento 2 poate fi o provocare, insa Innobyte are experienta necesara pentru a face aceasta tranzitie fara probleme”, transmite Alin Alexandru (foto, CTO Innobyte).

Innobyte are o echipa formata din peste 25 de specialisti Magento (inclusiv Project Managers, Back-End Engineers, Front-End Engineers si QA Engineers), cu certificari relevante la nivel global pentru Magento. Compania are mai multe pozitii disponibile pentru specialisti e-commerce la nivel middle si senior, deruland in prezent campanii extinse de recrutare. Innobyte a incheiat primul semestru al anului curent cu o cifra de afaceri de 6,25 milioane de lei (+58% YoY) si cu un profit net de 989.000 lei (+700% fata de primul semestru al anului precedent).

„In 2023 am continuat strategia de dezvoltare demarata anul trecut, iar acest lucru ne-a fost rasplatit cu o crestere semnificativa a cifrei de afaceri, fapt ce ne bucura si ne responsabilizeaza in acelasi timp. Am adaugat in portofoliul nostru jucatori importanti din piata de retail local si nu numai si am atras, de asemenea, specialisti cu experienta in echipa, care sa ne ajute sa finalizam cu succes proiectele incepute si sa atragem altele cel putin la fel de interesante”, adauga Catalin Bordei (foto, Managing Partner Innobyte).

Comentariu ( 1 )

  1. […] Innobyte: 65% din venituri sunt generate de proiectele Magento – ECOMpedia […]

Leave a reply