Informatii despre livrarea coletelor din mediul rural

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut!

Sunt in etapa documentarii in vederea deschiderei unui SRL cu activitate in directia obiectelor personalizate. Pentru inceput intentionez sa desfasor activitatea in mediul rural. Pana acum nu am reusit sa gasesc informatii concrete legate de livrarea coletelor din mediul rural.

Trimite cineva colete din rural? Care sunt conditiile firmelor de curierat? Sunt diferente considerabile fata de urban? Ma refer si la partea financiara, dar si la modul in care gestioneaza ei situatia: ajung la timp pentru ridicrea coletelor? le livreaza in aceleasi conditii?

Legat de costuri, cam la ce pret as putea ajunge pe colet, tinand cont de faptul ca la inceput probabil numarul lor va fi limitat?

Multumesc tuturor!

Deschis 0
Business Contractele cu furnizorii Petru Arcana 4 ani 1 raspuns 1051 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Salut,

    Pentru un raspuns cat mai precis contacteza direct firmele de curierat si iti vor spune daca sediul tau este in zona cu km suplimentari sau fara, si iti vor face o oferta personalizata in functie de numarul estimat al coletelor si greutatea estimata a acestora.

    In principiu calitatea serviciilor nu ar trebui sa difere in functie de locatia de preluare a coletelor (desigur daca esti la cucuietii din deal, 100km exteriori fata de aria de acoperire a curierului vor veni cel mai probabil sa ridice/livreze la 2-3 zile)

Lasă un răspuns

Browse