Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

India: Amazon a lansat un magazin online pentru produse din NE tarii

Amazon India a anuntat lasarea unui magazin online nou pe marketplace-ul propriu: Spotlight North East, anunta economictimes.indiatimes.com. Aici vor fi vandute produse unice din regiunea nord-estica a tarii, care vor avea astfel sansa sa fie descoperite de milioanele de clienti Amazon din intreaga Indie: saluri Chakshesang din Nagaland, matase Muga din Assam, diferite tipuri de materiale textile (ca Moirang Phee din Manipur), diverse varietati de ceai si condimente.

Programul isi propune ca, pana in 2025, sa reuneasca online 50.000 de artizani si mici afaceri locale, din regiunea de NE a tarii, impulsionand vanzarea de produse-cheie din aceasta regiune (ceai, condimente si miere) si ajutand femeile de aici sa capete independenta financiara. Pentru a populariza programul Spotlight North East, Amazon va ajuta artizanii si tesatorii din zona sa participe la evenimente de vanzari.

„Abia asteptam lansarea magazinului online dedicat Spotlight North East pe Amazon.in, pentru a arata produsele artizanale unice din regiune clientilor din intreaga Indie.”, transmite Amit Agarwal (Global Senior VP si Country Head, Amazon India).

Leave a reply