Import China pentru vanzare online

Raporteaza
Intrebare

Explica-ne de ce doresti sa raportezi aceasta intrebare.

Raporteaza
Anuleaza

Buna tuturor,

Am infintat de curand un srl-d, obiectul activitatilor fiind magazin online de diverse produse. Va urma si site-ul.
Imi puteti spune va rog cam care ar fi varianta ideala de a importa din China produse (diverse) in valoare de 3000 dolari?

Daca se poate cat mai detaliat,

Mii de multumiri!

Topic deschis 0
Contractele cu furnizorii IONUT IONUT 2 ani 6 raspunsuri 533 vizualizari Entry 0

Raspunsuri ( 6 )

 1. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Salut, intrebarea ta este neclara, se refera la ce produse sa aduci? ai buget de 3000$ si nu stii ce sa cumperi? sau le-ai cumparat deja si nu stii cu ce transportator sa le aduci?

 2. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Salut,
  1. Iti trebuie cod EORI, il iei de la vama.
  Nu inteleg la ce te referi cand zici varianta ideala. Transportul Naval este mai ieftin, dar dureaza mai mult ( 30-90 zile ). Transportul prin curier ( avion ) este mai scump, dar ai marfa in maxim 10 zile ( depinde de curier ). In ambele cazuri trebuie sa apelezi la un comisionar vamal. Banuiesc ca in acesti 3000 de dolari nu sunt incluse si taxele vamale alaturi de TVA. Daca nu sunt , trebuie sa pregatesti alti bani. Fiecare produs importat are o anumita taxa vamala (aceste taxe vamale ti le poate spune un comisionar vamal), pe care va trebui sa o platesti + tva-ul de 20%. TVA vei plati si la contravaloarea transportului, plus ca va trebui sa platesti si comisionarul vamal.
  Uite un exemplu de taxe platite de mine:
  Am adus articole de plastic in valoare de 1600 dolari + 300 dolari transport, am platit 2500 lei, aceasta suma inseamna: taxe vamale, tva si comisionarul vamal. La tine sigur aceste taxe se vor dubla daca vei aduce DOAR marfa in valoare de 3000 usd ( fara transport )
  Eu am lucrat cu DHL ei au facut totul, ceea ce ptr mine a fost ideal.
  Ideal ar fi ca cineva sa se ocupe de importul tau ca tu sa nu ai niste batai de cap in plus.
  Succes!!

 3. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Salutare sunt nou pe aici insa am ceva experienta in importuri din china, personal am lucrat cu DHL si UPS atat DHL si UPS fac toata documentatia.

  In momentul cand ai in vama coletele la dhl de exemplu atunci primesti un email/telefon unde o sa trimiti dovada platii insotita de o copie buletin/acte firma dupa care mai dureaza maxim 24 de ore sa dea drumu la colete.

  La mine coletele din vama au ajuns cu fan courier unde am platit ca ramburs TVA-ul si 2.5 % taxe vamale pentru agentul vamal cred.

  Spor 🙂

 4. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Salut,

  Chinaromania.ro poate sa te ajute cu toate informatiile legate de importul de produse din China. In general, in comentariile pe acest subiect, exista mult folclor si putine informatii competente si complete. Daca vrei sa faci un import de produse pentru firma ta, putem sa te ajutam cu identificarea si calificarea furnizorului, negocierea contractului, asigurarea returnarii platii in cazul livrarii neconforme, alegerea transportatorului, verificarea marfii la furnizor, monitorizarea livrarii si recomandarea unui comisionar vamal. In afara de aceste servicii, asiguram si consultanta pentru dezvoltarea unei afaceri la cheie cu produse din China.
  Contacteaza-ne daca doresti detalii suplimentare.

 5. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Salut,
  Am urmărit răspunsuri voastre referitor la import .
  As dori sa stiu cum decurg lucrurile prin srl-d ? Intentionez sa fac aceeași miscare .
  Mulțumesc

 6. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Buna ziua. Doresc import produse de le aliexpress pe Intreprinderea mea Individuala pentru a le vinde in Romania. Cum pot face acest lucru? Mulțumesc! P.S. Cum procedez cu chitanta daca trimit doar prin Poșta Română?

Raspunde la aceasta intrebare