Răspunsuri ( 2 )

 1. Larase cred ca faci o confuzie, atat cu magazinul cat si cu hostingul.

  desagafermecata merge extrem de greu, 8-10 sec per pagina, nu are filtre, https setat gresit, etc.

  Hosting este relevant cand ai trafic. Sunt curios ce reactie o sa ai cand site-ul o sa aibe efectiv trafic.

 2. Eu am spus ca faci o confuzie, nu am specificat ca nu ai voie sa-ti spui parerea.

  1. site-ul tau merge extrem de greu (10 sec pt romania?, 2 la paginile cu cache), nu ai filtre si multe alte optiuni obligatorii pentru un magazin (adica exact functiile care ingreuneaza). Nu ai un magazin functional, asa ca e destul de “ciudat” sa oferi sfaturi.

  Paginatia nu functioneaza (Triciclete si trotinete : 90 produse? ) , 5 pagini, din care 3 cu acelasi produs? . Quick-view crapa la 3 din 5 clicks, etc.

  Ai o prezentare html de produse (text+poze). Cand activezi filtrele si un vizitator filtreza produsele, abia atunci incepe sa lucreze efectiv serverul (mysql). Cand filtrarile sunt facute de 100 de useri, incepe “joaca”. La 1000 pe zi + filtre (magazin normal), site-ul tau nu o sa scada sub 10 sec incarcare.

  Da, la 10k pe zi, ai nevoie de un vps, la 20k = dedicat, dar nu e cazul acum.

  2. Reclama este ok, toti fac reclama pe ecompedia. Daca spuneai asa: recomand pe x, pentru ca sunt ok, era destul.

  Dar tu ai spuns: recomand pe x, pentru ca eu am un magazin (3), fara functii, fara design, fara trafic (nu cred ca ai 100 pe zi) si merge ok. Asta nu e chiar reclama.

  Ai vrut doar sa-ti adaugi 3 links catre site-urile tale si de acolo si confuzia.

  3. Cei care sunt platiti sa-ti faca site-ul, ti-au facut un site, nu un magazin. E problema ta ce platesti, doar ca ai site-ul creat pe o thema (leo_bestbuy) si fara nimic modificat (thema arata mai bine).

Lasă un răspuns

Browse