Furnizor Home si Deco – Dropshipping

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna tuturor, ma intereseaza daca stiti furnizori de home & deco care lucreaza cu sistemul drop shipping. Doresc sa “deschid” un magazin online de acest gen. Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Deschis 0
Contractele cu furnizorii anna.marketini 6 ani 8 raspuns 2495 vizualizari 0

Răspunsuri ( 8 )

 1. Din informatiile pe care le am si din informatiile care sunt prezente pe internet din pacate in Romania sistemul drop shipping pe Home&Deco nu este foarte dezvoltat.

  Ceea ca va pot recomanda este sa va faceti o lista cu ce produse doriti sa comercializati, recomandarea mea este sa incepeti cu un furnizor cu o gama mai extinsa de produse deoarece pe acest domeniu aveti nevoie de o logistica foarte bine pusa la punct (plata, transport, manipulare).

  ex. daca ai 5 produse de la 5 furnizori diferiti tu catre client nu poti factura de 5 ori transportul, mai mult de atat pentru a fi competitiv ideal peste o anumita suma este sa oferiti transportul gratuit + luati in calcul rata de retur.

  Logistica este cheia intr-un business de tip drop shipping, destul de multe business-uri au dat faliment in Romania deoarece nu aveau o logistica bine pusa la punct.

  Daca doriti va putem ajuta cu realizarea unui magazin online, dezvoltare si promovare.

  Mult succes !

 2. Salut,

  Eu m-as uita la magazinele mari pe home&deco, as alege brandurile importante de la fiecare, as afla care sunt furnizorii si i-as intreba pe fiecare in parte. In felul asta ai o imagine de ansamblu.

 3. Salut,

  Daca te intereseaza produsele de pe site-ul nostru putem lucra in regim dropshipping: https://adorely.ro

  Succes!

  contact@adorely.ro
  0741154850

 4. Multumesc de raspuns. Am incercat sa fac asta…dar nu e atat de usor pe cat pare, nu prea poti afla furnizorii unor magazine mari.

 5. Va multumesc, v-am trimis un email.

 6. Buna!

  Si noi lucram in sistem dropshipping. Comercializam decoratiuni de perete. Vezi http://www.deco-perete.ro/ .

  Week end placut!

 7. Multumesc, aveti un email de la mine

Lasă un răspuns

Browse