Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Fulfill.ro a lansat al treilea sondaj anual despre e-commerce-ul transfrontalier in CEE

Pe masura ce comertul electronic transfrontalier devine o cale esentiala de crestere, intelegerea obstacolelor specifice si a nevoilor cu care se confrunta comerciantii online este mai importanta ca niciodata. In acest context, fulfill.ro anunta – intr-un comunicat de presa – lansarea editiei 2024 a „Cross-border E-commerce Survey”.

Acesta isi propune sa identifice problemele comune ale retailerilor e-commerce din Europa Centrala si de Est (CEE), pe masura ce intra pe piete noi de desfacere. In 2024, sondajul va acoperi si toate tarile din regiunea Balcanilor de Vest (Albania, Bosnia si Hertegovina, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord si Serbia).

Participarea la sondaj vine la pachet cu beneficii pentru afaceri si ofera o intelegere mai profunda a tendintelor din industrie, a provocarilor si oportunitatior specifice regiunii CEE. Prin intelegerea peisajului si preferintelor consumatorilor, afacerile isi pot adapta strategiile, pentru a targeta si angaja eficient clientii in aceasta regiune dinamica. In plus, participarea la sondaj permite businessurilor sa-si evalueze performanta in comparatie cu competitorii, obtinand un avantaj competitiv si identificand zone unde pot face imbunatatiri.

Sondajul este disponibil in mai multe limbi (inclusiv in romana, aici), iar colectarea datelor are loc de la mijlocul lui mai, pana la sfarsitul lui iunie 2024. Se estimeaza ca raportul final va fi disponibil la sfarsitul semestrului trei.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply