Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Floria.ro estimeaza venituri de 500.000 €, in toamna asta (+15% YoY)

Floraria online Floria.ro estimeaza – intr-un comunicat de presa – ca toamna va aduce o crestere de 15% YoY in vanzarile de buchete si aranjamente florale. Potrivit estimarilor reprezentantilor florariei, in urmatoarele 3 luni se vor genera vanzari de peste 500.000 €.

La aceasta dinamica pozitiva va contribui noua colectie lansata, intr-o cromatica specifica toamnei (care cuprinde peste 180 de buchete si aranjamente florale cu preturi incepand de la 135 lei). Dar si revenirea la birou intr-un procent tot mai mare (aici Floria.ro estimeaza o crestere de 30% fata de nivelul din pandemie, cand acest segment a avut de suferit) si cresterea mediei comenzii. Varful vanzarilor in lunile de toamna se atinge la final de sezon, odata cu Sf. Mihai si Gavril si Sf. Andrei.

„Ne bazam pe cresterea cererii in acest sezon, odata cu ridicarea restrictiilor, a reluarii activitatii, a revenirii la un stil de viata prepandemic si estimam rezultate superioare fata de toamna trecuta. Inceputul de an scolar, Sf. Maria, dar si Halloween-ul, onomasticile precum Sf. Mihai si Gavril ori Sf. Andrei se numara printre cele mai importante zile ca numar de comenzi pentru noi, in sezonul de toamna. Ultimele luni ne-au aratat insa ca romanii comanda din ce in ce mai mult flori si in afara sarbatorilor consacrate, flori pentru acasa sau daruite fara o ocazie speciala. Asteptam, asadar, o toamna dinamica” , transmite Marina Popescu (foto, Director General Floria.ro).

Din punct de vedere al numarului de comenzi plasate, cele mai dinamice orase din Romania sunt Bucuresti si Cluj-Napoca, topul fiind completat de Ploiesti, Iasi, Timisoara, Brasov si Constanta. In ceea ce priveste comenzile din strainatate, Londra conduce clasamentul, cu cele mai multe comenzi plasate. In top se regasesc si Viena, Paris, Dublin, Milano, Munchen, Praga sau San Francisco.

 

Leave a reply