Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Floria.ro, afaceri de 3,5 milioane de lei in S1 2018

Grupul Floria anunta, intr-un comunicat de presa, ca divizia online Floria.ro a generat 30% din totalul cifrei de afaceri a companiei – adica peste 3,5 milioane lei – in primele 6 luni din 2018. In total, Floria a avut o CA de 12 milioane lei, cu 40% mai mult YoY. „Floria.ro este segmentul cu care a inceput povestea Floria, in urma cu 8 ani, si care a contribuit la dezvoltarea Grupului catre offline. Pentru anul acesta obiectivul Floria.ro este consolidarea pozitiei pe piata, prin crestere strategica sustenabila si fidelizarea clientilor prin campanii dedicate”, transmite Marina Popescu (foto, Director General Floria.ro).

Dezvoltarea intensa a Grupului Floria catre cateva directii din offline a facut ca in doar 3 ani, valoarea cifrei de afaceri sa creasca de aproape 3 ori. Compania a devenit unul dintre cele mai importante grupuri de firme din domeniul floristicii autohtone, iar Floria.ro este lider pe segmentul online, mai noteaza comunicatul.

Ponderea traficului mobil pe site in S1 a ajuns la 65% din total (+5% YoY). „Dezvoltarea mobile-ului este o tendinta clara la nivel de e-commerce, insa in retailul online de flori s-a resimtit o crestere mai putin accelerata fata de alte domenii. Anul acesta insa am vazut o dinamica foarte puternica si din perspectiva ratelor de conversie de pe dispozitivele mobile, semn ca adoptia s-a petrecut incet, dar a fost de bun augur”, adauga Marina Popescu.

Leave a reply