Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

FAN Courier, afaceri de 131 milioane € in 2017

Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai, Neculai Mihai, fondatorii FAN Courier

FAN Courier, liderul pietei locale de curierat, estimeaza ca cifra proprie de afaceri va depasi pragul de 131 milioane €, in 2017, in crestere cu 13,2% YoY. Compania anunta, intr-un comunicat de presa, ca estimarile pentru anul viitor sunt tot cu plus, dar mai prudente: o crestere a business-ului de maxim 10%, in 2018. Asta deoarece „apetitul in crestere al pietei romanesti pentru servicii de curierat, in principal ca efect al exploziei segmentului de e-commerce, risca sa fie afectat de schimbarile legislative si fiscale anuntate pentru 2018, cu impact relevant pentru toti actorii economici – companii si consumatori”,  explica Adrian Mihai (foto, centru, fondator FAN Courier). Compania are 5.750 de angajati si pregateste prima promotie de curieri care vor absolvi (in mai) Scoala FAN, prima scoala autohtona specializata in curierat.

Anul 2017 a insemnat, pentru compania de curierat, anul in care s-a investit in cele mai multe servicii cu valoare adaugata (a lansat serviciul e-BOX; a extins optiunea de livrare Collet Point, printr-un parteneriat strategic cu reteaua PayPoint; a introdus serviciul de plata cu cardul). In 2018, FAN Courier se va concentra pe finalizarea investitiilor incepute (finalizarea extinderii HUB-ului de la Stefanesti, inceperea lucrarilor la noul HUB de la Cluj, sustinerea comunitatii prin implicarea in 10 proiecte de impact social la nivel national) si pe controlul costurilor.

Investitiile pe 2017 si 2018 (care vor depasi 36,5 milioane €) reprezinta mai mult de o treime din cifra de afaceri obtinuta in 2016, mai noteaza comunicatul amintit. „Extinderea HUB-ului de la Stefanesti este o solutie pentru a evita supraaglomerarea, in conditiile cresterii tot mai accelerate a comertului online. Planurile noastre prevad ca noul depozit sa inceapa sa functioneze in septembrie 2018, investitia finala incluzand si benzi de sortare care cresc substantial productivitatea muncii”, a declarat Neculai Mihai (foto, dr., fondator FAN Courier).

Leave a reply