Exista un plugin pentru CS-CART Multivendor care sa permita validarea unei comenzi doar daca se atinge o valoare cos predefinita?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,
Detinem un magazin online care ruleaza pe o platforma CS-CART Multivendor. In magazin sunt prezenti mai multi furnizori, insa la unul din ei ( o sa il denumim FurnizorX), intrucat preturile de vanzare a produselor sunt foarte mici si cheltuielile operationale foarte mari, dorim sa impunem o valoare minima a cosului, de 150 lei spre ex. prin implementarea unui modul/plugin.
In medie clientii din magazin comanda de la 2 furnizori, dar optiunea aceasta trebuie sa se aplice doar la Furnizor X chiar daca o comanda totala pe client este spre ex. 100 lei FurnizorX si 50 lei FurnizorY = 150 lei. Clientului i se va permite validarea comenzii pe FurnizorX doar cand atinge pragul de 150 lei (adica un plus de 50 lei la cosul de cumparaturi, conform exemplului). Comanda de la FurnizorY nu va fi afectata.
Dorim sa intram in contact cu o firma care cunoaste esenta cererii noastre si are experienta de lucru pe acest tip de platforma!

Va multumesc!

Deschis 0
Realizare magazin online Tehnic CDinca 7 ani 1 raspuns 1037 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

 1. Buna.

  Eu lucrez cu CS-Cart si am dezvoltat o serie de addon-uri pentru nevoi proprii, insa nu am efectiv experienta cu MultiVendor.

  Poti insa sa ceri o oferta celor de la:

  http://www.alt-team.com/
  https://www.cart-power.com/
  – Alte firme prezente pe forumul CS-Cart

  Eu am mai lucrat recent cu un freelancer care a facut parte din echipa de dezvoltare a CS-Cart in Rusia, si iti pot da datele de contact daca doresti.

Lasă un răspuns

Browse