Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

evoMAG.ro extinde parteneriatul cu aplicatia Glovo

Retailerul online evoMAG.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca extinde parteneriatul cu Glovo si creste valoarea produselor care pot fi comandate prin aplicatie la peste 600 de lei. Comenzile plasate prin Glovo sunt livrate in mai putin de 1 ora clientilor din Bucuresti.

„In prezent, valoarea medie a cosului de cumparaturi in evoMAG este de 850 de lei, iar acest lucru ne-a determinat sa crestem valoarea medie a produselor ce pot fi achizitionate prin Glovo. Fiind vorba preponderent de produse de tehnologie, cu o valoare mai mare, am considerat ca extinderea limitei valorilor produselor ce pot fi accesate prin Glovo ajuta clientii sa aiba acces rapid la o gama si mai mare de produse folosind cea mai rapida solutie de livrare la acest moment in piata”, transmite Mihai Patrascu (foto, CEO evoMAG.ro).

„Ne bucura faptul ca evoMAG a crescut valoarea produselor ce pot fi comandate prin aplicatie, punand astfel la dispozitia clientilor Glovo o gama mai larga de produse, facand un pas inainte in zona de Q-Commerce si livrare rapida. Impreuna vom depune toate eforturile necesare pentru a fi alaturi de clientii nostri, cu o gama extinsa de produse si un serviciu de livrare la standarde ridicate”, declara Victor Racariu (General Manager Glovo CEE).

Peste 2.000 de produse pot fi comandate prin Glovo, in prezent. Acestea sunt impartite in 59 de categorii, pentru o segmentare cat mai precisa si o identificare mai rapida. Toate produsele listate in aplicatie se afla in stocul evoMAG.ro si sunt disponibile imediat, permitand astfel ridicarea lor din depozit si livrarea catre clientii finali in mai putin de 60 de minute (in medie, 45 de minute).

Lunar, prin app-ul Glovo se fac aproximativ 500 de comenzi, cu o valoare medie de peste 130 de lei. evoMAG.ro estimeaza o crestere de pana la 200 de lei a cosului mediu de cumparaturi prin intermediul Glovo, odata cu majorarea valorii maxime a produselor ce pot fi achizitionate astfel. Targetul de vanzari prin aceasta aplicatie, in perioada urmatoare, este de circa 1.000 de comenzi/luna.

Leave a reply