Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Europa: 44% dintre tranzactile online se fac pe mobile (raport)

Cumparam din ce in ce mai mult pe telefon, tablet si in aplicatii mobile: in Europa de Nord si Japonia, tranzactiile mobile reprezinta peste jumatate dintre tranzactiile online, la nivel european media fiind de 44%, conform unui raport („Global Commerce Review 2018”) realizat de Criteo (platforma de advertising). Acesta a fost realizat analizand informatii de browsing si cumparare de la peste 5.000 de retaileri din peste 80 tari, din lume, in al doilea trimestru din 2018.

Pentru Europa, liderul absolut este Suedia, cu 60% tranzactii mobile, urmata de Norvegia (57%) si Marea Britanie (54%). Aplicatiile sunt un motor important al vanzarilor online, tranzactiile in-app inregistrand o crestere de 30% YoY. Retailerii care isi promoveaza activ aplicatiile au inregistrat un procent de 65% tranzactii online din total. Clientii sunt mai predispusi sa cumpere daca folosesc un app dedicat decat daca intra pe o versiune mobile a site-ului, arata studiul (in Europa, rata de conversie e de peste 3 ori mai mare, de exemplu!).

Comentariu ( 1 )

  1. […] Europa: 44% dintre tranzactile online se fac pe mobile (raport) […]

Leave a reply