Este nevoie de un magazin online sau nu?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Vind haine la comanda deja de 1an pe un site de socializare (acum sunt la comanda)+telefoane pe un site de anunturi. nu cistig foarte mult dar nu ma pling.
Ma gindeam la un magazin online pe care sa-l pot promova, nu pot face reclama la o pagina de pe reteaua de socializare. Intrebare e ca daca imi deschid un magazin de ce ar trebui sa tin cont pe partea de net? dupa cite am citit cel mai ieftin m-ar costa un magazin in chirie sau pe loc 2 ar fi un cs.cart. Voi ce ziceti?

Eu as dori sa vind in special haine (doar o parte in stock in rest pe comenzi) insa sa includ undeva intr-un “colt” si telefoanele+ceva articole de mobila pe care o pot cumpara de la o ruda si as face un ban in plus. Sunt din Republica Moldova iar aici magazinele online nu au o concurenta serioasa. As avea nevoie de un sfat in privinta magazinului si ce ar trebui sa mai citesc in privinta aceasta.

P.S acum am dat de ecompedia si am inceput sa citesc intrebare dupa intrebare de citeva ore. Am aflat lucruri despre care nu auzisem niciodata credeam ca e mai simplu.

Deschis 0
Alegerea platformei Organizare magazin online Realizare magazin online Costel 9 ani 3 raspuns 1446 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  1. O serie buna de intrebari & raspunsuri pe ecompedia legata de mica ta problema o gasesti aici: https://ecompedia.ro/tag-uri/de-unde-incep sau aici https://ecompedia.ro/tag-uri/cum-imi-fac-magazin-online.

    Apoi, pentru chestiunile legale, citeste aici: https://ecompedia.ro/tag-uri/acte-infiintare

    Si aici: https://ecompedia.ro/9-greseli-pe-care-le-fac-magazinele-online-de-incredere-atestate-trusted-ro.html (cele 9 greseli, sunt intre ghilimele, sper ca vei intelege asta 🙂 ).

  2. da, pina acum am vindut la negru insa deja am vazut ca treaba merge si am decis ca trebuie sa trec la un nivel mai sus cu totul in regula din punct de vedere legal. Voi activa in Republica Moldova, am apelat aici pentru-ca intotdeauna apelez la forumurile din Romania si intotdeauna se gaseste cineva sa te ajute indeferent de problema pe care o ai. Mersi tuturor voi citi cu atentie articolele primite si daca ceva nu inteleg, revin

  3. Versiunea simpla-simpla: wp cu pluginuri de comert electronic.
    Avantaj: seo – pluginuri gratuite si extrem de populare(vei ajunge si la seo intr-o zi).

Lasă un răspuns

Browse