Ecco Curier o teapa la nivel national ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am lucrat aproximativ o luna cu acesti curieri si au cam uitat sa mai livreze in conturile noastre o suma de bani, la sfarsitul lunii octombrie au inchis tot, site, aplicatie, telefoane si au disparut, voi stiti ceva de ei ? Ati mai lucrat careva cu ei ? Stie cineva cum putem sa-i gasim pe acesti excroci ?

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Logistica Situatii de criza Aurel 8 ani 10 raspuns 2500 vizualizari 0

Răspunsuri ( 10 )

 1. Cum ai gasit aceasta firma ? De ce ai inceput sa colaborezi cu ei ? Ce ti-au promis ca iti ofera ei in comparatie cu alte companii cunoscute de curierat ?

 2. Cum ai gasit aceasta firma ? De ce ai inceput sa colaborezi cu ei ? Ce ti-au promis ca iti ofera ei in comparatie cu alte companii cunoscute de curierat ?

 3. In mod sigur aveti de la ei facturi, contract sau AWB-uri pe care sunt mendionate datele de identificare ale societatii, precum si sediul social, unde in functie de cat de mare este suma, va puteti deplasa sa verificati existenta societatii in cauz.

  Tot asa, in functie de suma datorata va puteti adresa unui avocat sau unei societati de recuperare creante pentru a va asista si reprezenta in demersul dvs.

  Daca societatea a intratin insolventa sau faliment, este destul de greu sa mai recuperati ceva din prejudiciul cauzat prin nevirarea sumelor incasate ca ramburs.

  Mai puteti incerca sa faceti plangere penala pentru inselaciune daca ei au avut ca scop prin activitatea lor prejudicierea clientilor. Politia insa nu se prea baga in litigiile intre profesionisti (societati comerciale), insa un avocat sau jurist va poate ajuta cum sa formulati documentele in acest demers.

  Mult succes

  0
  2015-12-19T19:58:00+02:00

  Da avem toate actele pregatite si vom incepe de indata demersurile legale pentru recuperarea prejudiciului. Am inceput colaborarea cu ei in special pentru ca angajatii lor erau fosti angajati de la o alta filma de curierat mare si cu care am avut o relatie buna, apoi ne-au oferit tarife sub ceilalti dar cel mai mult a contat in inceperea colaborarii faptul ca nu ne tarifau volumetric. Din discutii cu cateva persoane se pare ca sant mai multi in tara in situatia noastra. Aceasta firma Ecco Curier are sediul in Bucuresti. Nu stiu inca daca este intrata in insolventa, vom afla probabil in scurt timp. Marius Petrescu este unul din directori sau managerii din Bucuresti, poate il cunoaste cineva pe acest individ.

 4. Bravo Dragos, noi din pacate am fost mai harnici si le-am platit transporturile.
  Nu pot sa cred ca nu mai sant firme care au luat teapa de la ei…

 5. Buna ziua Angi, sa inteleg ca il cunoasteti ? Exista cumva vreo varianta sa dam de el, puteti sa ne furnizati vreo informatie ? Va rog mult sa o faceti daca puteti, eu as face asta pentru dumneavoastra, astfel de excroci ne afecteaza mediul nostru de afaceri si oricare dintre noi putem cadea prada acestui individ. Daca poti astept email pe alvis@produsemenaj.ro
  multumesc mult

  0
  2016-07-07T23:05:23+03:00

  Ah, ce rau imi pare ca nu am gasit thread-ul asta mai devreme … am vreo 3700 ron de recuperat de la ei. Maine ma duc la Registrul Comertului sa aflu datele de contact „la zi” ale firmei, ca sa ii contactez in mod oficial, din nou. Daca nu dau de ei, urmatorul drum e la Politie. Daca a mai deschis cineva plingere, va rog lasati un mesaj, sa ne unim fortele.

  Si … sa deschid si un thread nou cu firma de webdesign StarWebs? Ca si astora trebuie sa le aplic acelasi tratament …

  0
  2016-07-08T07:36:43+03:00

  Later edit: nu e nevoie sa merg fizic la Registrul Comertului ca sa aflu datele „la zi” despre firma. Se poate scoate online un „certificat constatator de baza” care contine datele de contact ale firmei: https://portal.onrc.ro/ONRCPortalWeb/appmanager/myONRC/signup?p=infoCert

  0
  2016-07-12T20:42:02+03:00

  OK, am depus cererea pt informatii de la Registrul Comertului despre ECCO CURIER, si deocamdata am aflat urmatoarele: ECCO CURIER cu J13/136/2012 si CUI RO29590325 cu sediul in Constanta este RADIATA din Registrul Comertului. Eu de la asta am de recuperat vreo 3700 ron. Exista insa un ECCO CURIER cu acelasi RO, dar J de Bucuresti – J40/3623/2016 care este in functiune. Despre asta am cerut informatii, astept sa mi le furnizeze recom maine.

  0
  2016-07-12T20:51:26+03:00

  LE: informatiile cerute cam vin in timp real; am datele de contact ale firmei cu J40, la care actionar unic si administrator este chiar nea Petrescu. O sa cer un recom si despre firma lichidata.

Lasă un răspuns

Browse