Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eBay.com va permite, din aprilie, plata prin Google Pay

Compania eBay introduce o noua metoda de plata – Google Pay – pe marketplace-ul propriu, eBay.com, pentru a oferi utilizatorilor „flexibilitate si mai multe alegeri” cand vine vorba despre plata online, citim intr-un comunicat de presa de pe ebayinc.com. Google Pay va fi disponibil pe Android (care are un market share de 87%) de la inceputul lui aprilie, in SUA. Pana in 2021, compania se asteapta sa ofere majoritatea optiunilor de plata.

Utilizatorii Google Pay vor putea face plati pe eBay prin app, versiunea mobile sau cea clasica, de desktop, de la toti vanzatorii care fac parte din sistemul de plati manageriate de marketplace (iar vanzatorii nu mai sunt platiti direct de cumparatori, ci direct in cont, de catre eBay, care se ocupa de tranzactie), lansat acum . Clientii care folosesc portofelul digital Google Pay pot plati pe desktop. „Google Pay ofera utilizatorilor o metoda de plata online rapida, simpla si sigura. A oferi Google Pay ca metoda de plata este un alt pas semnificativ inspre cat mai multe alegeri oferite clientilor nostri si crearea unei experiente personalizate pentru fiecare”, transmite Alyssa Cutright (Vice Presedinte Global Payments, Billing and Risk la eBay).

Sistemul de plati manageriate de eBay a fost lansat in toamna lui 2018 si mai include plata via carduri de credit si Apple Pay (PayPal urmeaza sa fie adaugat si el in vara lui 2019). Laolalta, cele doua portofele digitale (Google Pay si Apple Pay) au 111 milioane de utilizatori, la nivel global.

Leave a reply