Dropshipping – traseul banilor, contract pe firma, directoare furnizori

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua, ma intereseaza mai multe informatii despre cei care fac drop shipping si anume:

1) Trebuie sa am firma neaparat ca sa fac contract cu distribuitorii care practica drop shipping ? sau pot lucra si fara firma si sa colaborez cu ei asa ?

2) Si sa zicem am firma facem contract de colaborare apoi firma mea listeaza produsele pe internet prin intermediul unui site propriu sau al unor siteuri gen olx sau okazii. Unde ajung banii? la distribuitor si eu iau diferenta de adaos prin transfer in cont sau cum se procedeaza care este traseul marfii si al banilor apoi dupa comanda? Sau iau comisioane din vanzari ?

3) Imi poate spune si mie cineva unde gasesc distribuitori care practica drop shipping de electrocasnice, it, cosmetice & parfumuri, haine, gradinarit & decoratiuni interioare .

Va multumesc

Deschis 1
Contractele cu furnizorii Logistica Organizare magazin online magazinshop2016 8 ani 6 raspuns 4393 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

  0
  2016-10-24T09:00:27+03:00

  1. Obligatoriu trebuie sa fi persoana juridica ( srl, ii, pfa );
  2. Dropshipping = furnizorul livreaza in numele tau. Mai exact : inchei contract, listezi produsele, primesti comenzi, trimiti comanda la furnizor, furnizorul iti emite factura, o platesti pe loc sau la termen , trimiti awb + factura client final, trimiti curier la furnizor sa ridice coletul, coletul ajunge la client, curierul iti ramburseaza banii in contul tau. Diferenta dintre pretul de achizitie si pretul de vanzare este profitul tau ( din profit iti platesti taxe, cheltuieli etc ). Comision din vanzari nu am auzit la dropshipping.
  3. Nu prea gasesti in Romania un director in care sunt toti furnizorii care fac dropshipping. La ora actuala ( din punctul meu de vedere ) foarte multi furnizori sunt reticenti in a face dropshipping. Eu vand peste 90% din articolele liste pe magazinele online in sistem dropshipping , asta dupa o munca titanica de convingere a furnizorilor.
  Recomand sa ii cauti pe acei furnizori cu care vrei sa colaborezi si sa-i intrebi daca fac dropshipping sau sa intri pe grupuri speciale de comert electronic si sa intrebi care sunt furnizorii de dropshipping.
  Succes!

 1. Buna dimineata.
  O sa incerc sa fac un rezumat despre cum se intampla in cazul meu. Eu primesc comanda de la client si dupa confirmarea stocului ( daca este cazul) de catre furnizor, ii trimit factura catre client si AWB. Dau comanda curerului sa ridice de la depozitul Fz si banii ii primesc de la curier in contul colector. In paralel, primesc de la furnizor factura pe care o achit conform contractului. Deci practic eu ii platesc furnizorului si eu imi incasez banii de la curierul meu. Singurul comision pe care il platesc este cel bancar din plata catre Fz.

 2. http://ems.webstil.ro/
  Am vazut o prezentare a serviciilor lor. Merita incercat. Nu le fac reclama, nu lucrez cu ei, eu ma gestionez singur, in depozitul meu. Insa pentru un start-up si nu numai, ar fi o optiune

 3. Poti sa preiei produsele si stocurile prin feed. Furnizorul oricum iti va confirma comanda si asa vei avea mai putine situatii in care sa nu ai produse. Noi putem sa incasam contravaloarea produselor in locul tau si sa iti viram comisionul pt comenzile incasate si nereturnate. Daca vrei poti sa incasezi tu dar pana cand colaborarea devine mai veche va trebui sa achiti produsele in momentul comenzii. Putem folosi curierul tau sau al nostru. Avem logistica necesara. Intra pe http://www.dmailshop.ro su daca esti interesat imi piti scrie pe adresa anca@venro.ro cu mesajul dropshipping

  0
  2017-03-06T16:52:36+02:00

  Daca esti interesat de produse apicole, suplimente naturiste si suplimente naturiste pentru sportivi, ne gasesti pe pagina http://www.mieredinpoiana.ro iar pentru o oferta de preturi in sistem dropshipping ne poti contacta la contact@mieredinpoiana.ro

Lasă un răspuns

Browse