Dropshipping in Romania sau International?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare, doresc sa cer parerea mai multor persoane, poate sunt care au experimentat. Intentionez sa incep si eu un ecommerce dropshipping. Problema e ca nu sunt hotarat daca sa il fac pe romania sau international. Am auzit foarte multe pareri, unii spuneau sa fac strict pe Romania (nu sunt intarzieri asa mari cu marfa [presupun ca depinde si de furnizor], nu ai atata bataie de cap fiind o chestie interna, etc).

Altii spuneau sa merg pe International, ca acolo se fac banii adevarati si ca oricum lumea comanda si daca e tip mai mare.. Nu stiu, sunt chiar nehotarat.. Putem lua spre inceput producatorii de pe AliExpress ca exemplu, daca as face dropshipping de la ei, s-ar merita sa fac pe Romania sau international?

Bineinteles ar fi extraordinar ca fiecare sa dea exemplu cu furnizorul lor.. pareri, pro, contra.. Numai bine.

Deschis 0
Alegerea nisei Contractele cu furnizorii RedX 6 ani 1 raspuns 1985 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Cel mai simplu drop shipping se face China-USA, pentru Romania costurile de transport si timpul de asteptare nu cred ca va avantajeaza, ganditi-va ca daca primiti retur mai convenabil ar fi sa tineti produsul pe stoc (il faceti cadou clientului 🙂 ) decat sa-l trimiteti inapoi in China

Lasă un răspuns

Browse